Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Răzbunare?! Polițiștii de la Rutieră iau la puricat zona Poliției Locale, după ce au fost amendați. Mesajul primarului

Polițiștii de la Rutieră au luat la puricat în această dimineață mașinile parcate în zona Poliției Locale, după ce au fost amendați…de Poliția Locală. Totul ar fi pornit de la faptul că polițiștii locali au intervenit în zona străzii Alexandru Ioan Cuza și au sancționat autoturismele ce staționau ilegal chiar în fața Inspectoratului de Poliție Județean.

Acțiunea din această dimineață a Poliției Rutiere, care a intervenit cu efective mărite lângă sediul Poliției Locale, a fost confirmată de primarul Kereskenyi Gabor.

,,Poliția Locală și cei de la Administrația Domeniului Public au acționat în zona Cuza Vodă, iar în această dimineață cei de la poliția națională au asaltat toate mașinile din zona Poliției Locale”, a declarat primarul Kereskenyi. Acesta a spus că cele două instituții au ajuns să nu mai colaboreze și a arătat cu degetul către Inspectoratul de Poliție Județean.

,,În ceea ce privește circulația, nu mi se pare normal ca Poliția Rutieră să vâneze șoferii și să îi aștepte noaptea cu fiolele, în loc să ne ajute cu circulația mai ales când sunt lucrări în oraș, cum a fost de exemplu și situația cu Bulevardul Octavian Goga când am fi avut nevoie de ajutor pentru fluidizarea traficului. De câte ori am cerut sprijinul Poliției Naționale ni s-a spus că nu au efective, însă uite că în această dimineață au avut și efective”, a declarat, pentru Portal SM, primarul Kereskenyi Gabor.

Primarul municipiului a declarat că speră ca Poliția Locală și Inspectoratul de Poliție Județean să ajungă să coopereze, mai ales că o bună colaborare între cele două instituții ar ajuta până la urmă comunitatea: ,,Sunt orașe unde și Poliția Națională ajută la ridicarea mașinilor parcate ilegal și totul merge bine. Sper că vom avea o mai bună colaborare pe viitor”, a conchis edilul-șef.

34 comentarii

  1. peda gogu Răspunde

    O sa fie JALE ..incepe scoala si cei care isi duc copii la scoala de linga tribunal ,o sa trebuiasca sa merga pe jos !!! asta daca politia isi face datoria

  2. 007 Răspunde

    D-le primar esti foarte nesimtit de autoritar cu toata lumea ce parcheaza fara tichet ,chiar cinci minute sau aiurea,cand voi ,da voi…nici nu stiu ce epitete injurioase sa va pun,v-ati tras parcare pe platoul din centru nou ,distrugand pavajul si creind o imagine dezolanta .Inainte de a va lega de parcarea ,,folosita”de politisti,ca de altfel si alti cetatenii cu treburi pe la politie, trebuia sa le asigurati si lor parcare;ex.pe platou,de ce nu ?! Sau mai etic(daca stiti ce inseamna asta) ar trebuii sa renuntati si voi la aceasta parcare.Ve-ti intreba,si unde sa parcam,acolo unde sunt obligati sa parcheze cetatenii si politistii in cazul acesta …
    In rest primare,cu consilierii tai cu tot, sunteti dincolo de orice legatura cu problematica urbei,dar stati linistiti,satmarul inca mai detine multe dobitoace care sa va voteze…in special ai vostri,ca tot se poarta sintagma,ai nostri-ai vostrii .

    • altu fără bmw Răspunde

      @007. Mai degrabă să se apuce să facă parcările alea promise în nenumăratele campanii electorală. Nu în campaniile care vin ci care au fost! Multe promisiuni neonorate, prea multe !! Acuma domn primar, ne luăm în gură cu poliția că se leagă de milița locală așa dragă nouă? Nu-i frumos. Așa cum scrie în Constituția țării nimeni nu e mai presus de lege! Așa ar trebui.

  3. Driver Răspunde

    V am mai zis, boul asta de primar alcoolist a fost coleg de scoala cu mine.
    Mi e special imi este rusine cum se comporta acest om, zis in gilimele, cu celalalt balbait butka.

    • Kereskeny Răspunde

      Eu nu am fost coleg de scoala cu tine, din simplul motiv ca am umblat la Sc. 10 si la Kolcsey, iar tu la Scoala Ajutatoare Nisipeni

      • Driver Răspunde

        Beszélni nem tudsz rendesen, nemhogy román nyelven hanem még magyarul sem.
        Te kis idióta.

        • Cris Răspunde

          Drive, il confunzi pe d-nul primar, d-nul Kerskeny a urmat
          cursurile scolii de pregătire a alcoolistilor, impreună cu prieyenul lui cu care a copilărit, șeful de la parcări,,ADP,, BOZAI CRISTIAN, căruia ia promis protectie totală până va fi primar.

        • Sofőr Răspunde

          1. Szerintem egész jól beszél magyarul, de ez nem az ő érdeme. Anyádtól tanulta meg, amikor megbaszta apád hátán.

          2. Fasszopó oláhbérenc vagy.

          3. A hanem elé kell egy vessző. 😉

          • y

            Ce discuție civilizată! La amândoi ar trebui să le fie rușine! Ce legătură are schimbul ăsta de înjurături cu articolul?

  4. ciprian Răspunde

    Cum nu colaboreaza cele doua institutii…acolo unde nu este oprirea si stationarea interzisa sunt indicatoare de parcare ale primarie si invers, asa ca saracul satmarean mai parcheaza pe unde apuca si pe riscul lui…nu este nici o logica, totul este gandit si facut doar sa iasa banul… ASA CA VOTATII IN CONTINUARE PE NEMERNICI!!!!

  5. Rodica Răspunde

    Ati primit cumva fiola noaptea , dle.primar ? De-aia v-ati ofticat ? Macar s-a înverzit ? Ca tot e culoarea specifica formatiunii din care faceti parte ! Aveam alte pretentii de la un atat de laudat ….personaj politic . E de rau , daca v-ati coborat la acest nivel !

  6. Driver one Răspunde

    Hai sa fie razboi intre ei, cat mai mare.
    Important ca la urma sa fie un razboi FARA supravietuitori !!!
    Toti is jigodii si mancatori de bani public…ahh si era sa uit, toti is corupti

  7. y Răspunde

    @Rodica, cred că ai citit și reacția primarului pe alt portal de știri. Este foarte trist. Din păcate încă o dată se demonstrează că am avut dreptate. Cred că e momentul ca cineva să se înhame la treaba asta cu primăria la anul, indiferent de etnie. Că așa cu mare tam-tam cum a plecat am zis și eu că poate-poate. Dar nu, nici vorbă. Salarii în schimb au cu toții. Deci mă refer nu la unul care vrea, că din ăștia putem construi piramide, ci la unul care poate. Prea suntem rămași în urmă să ne mai permitem luxul ăsta de lălăială încă 4 ani! Avem poduri, parcări, spații verzi, piste de bițigli, investiții, locuri de muncă, tinerii stau la coadă să vină înapoi !! Așa-i? Pe hârtie.

    • Rodica Răspunde

      Durerea mare e ca nu prea avem din ce alege ! Nu mi-e ….rusine nici cu ceilalti , din alte partide ! Si ei stiu asta , ca doar se cunosc între ei ! Asa ca tot noi , cetatenii de rand suportam consecintele ! Personal , as opta pentru unul neimplicat politic , pe care nu-l intereseaza vreo doctrina politica , cu rezultate exceptionale in domeniul profesional pe care-l desfasoara si care sa stie cum se gestioneaza lucrurile , fara prea multi ….prieteni si -implicit – obligatii , o persoana cu viziune si mana de ….fier , si , în primul rand , morala . Greu de gasit , în lumea noastra .

  8. Driver Răspunde

    Bine ziceti Rodica.
    Greu de gasit chiar imposibil..

  9. Szalma Jack Răspunde

    Cerem ca infiintarea si functionarea Politiei Locale sa se faca in baza unui referendum organizat la nivel de municipiu,pentru ca legea nu obliga Primaria Satu Mare sa aiba un astfel de serviciu !!!!!!!!! Iar daca domnul primar Gabor nu stie,ii spun eu acum:NU exista ”POLITIE NATIONALA”,exista doar POLITIA ROMANA !!

  10. y Răspunde

    În urma analizei acestei situații, se pare că există forțe mărite în ceea ce înseamnă circulația, aspect care este spre binele nostru al tuturor, astfel că felicitări tuturor.

  11. bibicu Răspunde

    N-au efective de stat in arsita soarelui! Pentru asta sunt buni localii care n-au norma de hrana,ies la pensie la 65 de ani (daca apuca) incepatorii au salarii de 1500 (nu 4000-5000) cat au ,,politistii adevarati,,
    .. ii besteleste toata lumea fara sa aiba nici o consecinta ( politia romana te gaseste si te amendeaza) E strigator la cer atata discriminare,(va rog nu mai comparati cu drexmayerul) mai bine intreadevar mai bine a-ti desfinta-o decat sa va bateti joc de oamenii aceia…Cine isi respecta politia locala ii remunereaza adecvat si le acorda tot sprijinul…vezi politia locala din bucuresti,cluj, timisoara,alba iulia etc..

  12. apollo Răspunde

    Legea electorala are o problema( vorbesc aici pentru publicul mai putin avizat,celorlalti le cer scuze ca le ocup timpul) daca se voteaza un candidat independent un om de aleasa calitate (atat morala cat si intelectuala) cum e de exemplu( in viziunea mea este domnul doctor bogdan feciche) daca nu are sustinerea partidelor nu poate face nimic…pentru ca de fapt nu primarul decide din pacate,ci consilierii si mai concret liderii partidelor…deci ori schimbam legea electorala (ceva utopic,pentru ca cei implicati politic nu vor asta) ori alegem din ce avem…

    • y Răspunde

      Îmi pare rău dar trebuie să te contrazic. Primarul decide, poate sabota orice propunere din partea consilierilor prin simpla neincludere pe ordinea de zi a proiectului propus. În situația în care are în spate și un partid greu îl mai miști de acolo. Trebuie să fii ceva de genul Coica. Primar independent în România în anul 2019 este SF. De fapt nu este pentru că ici-colo mai găsești dar nu prea are șanse să aibă acces la fonduri așa că nu mai este votat data viitoare. Dacă însă își vinde pe ascuns pielea către vreun grup sau partid atunci mai are șanse. Și în Satu Mare au fost astfel de cazuri (Anderco și parțial și Sanfira cu mandatul lui neterminat).
      Să explic altfel. Odată se adună consilierii și ștabii din partid și “discută”, adică susțin sau nu proiectele propuse. Rumegă. Se pun de acord. Ziua următoare fiecare merge cu lecția învățată la comisia în care este membru. Se dă vot de da sau ba în comisie. Apoi în cazul Sătmarului joi urmează ședința unde se ridică mâna ca la Marea Adunare Națională și gata. Asta de obicei dacă vreun consilier nu se “revoltă”. Circ curat în care noi suntem spectatori.

      • @y Răspunde

        Va fi deranj mare de la anu: problemă lor nu e ca primarul să nu pună proiecte pe ordinea de zi. Proble.a e că nu va vota consiliul proiectele primarului. Atunci să te ții circ !!!

  13. Unu Răspunde

    Bravo domn primar!!la gara cu figuranții de la rutieră!!!parca ei au inventat gaura in macaroana!!!

  14. matroz Răspunde

    @y dracu stie care:Adica ne-a batut D-zeu sa nu mergem inainte că orice primar depinde de niste handicapati de presedinti?Pai haideti sa uitam de etnie si sa adunam semnaturi pentru schimbarea Constitutiei!Eu refuz sa stau intrun Satmar ,unde primarului sa-i spuna ce trebuie facut un presedinte care sta cu fundul pe banii furati sau castigati cinstit!,ori ghidonat de peste Tisa! Poate decide doar ca are bani!Noi suntem de vina,cetatenii cu drept de vot!

  15. y Răspunde

    @matroz, din punctul meu de vedere eu așa văd lucrurile: Acum 3 ani la votul la locale nu am votat la primar pentru că cele două “opțiuni” disponibile, adică Kereskényi sau Coica pentru mine nu erau opțiuni reale. Deci n-am votat. Dar văd că ce a ieșit tot nu e bine. Nu știu care-i rezolvarea dar chiar nu înțeleg, nu se găsește unul mai breaz care știe cu ce se mănâncă această meserie? Alte orașe au câte un primar coios iar noi avem parte de câte un coi. Scuze pentru expresie. Noi pierdem, comunitatea. Ei câștigă și râd sub mustață. Când îl văd pe Maskulik mă trec niște gânduri contodente. Ce caută acolo? Altă minune, Fogel, Brrrr. Să ști că au fost și în UDMR posibili candidați pe parcursul istoriei care, zic eu, poate erau mai buni. Dar n-au avut vânt din spate.

  16. anonim Răspunde

    @matroz…avem o politie supercompetenta…am vazut la Caracal si in multe alte locuri…nu-i mai pupa in dos ca doar un sfert sunt profesionisti si dedicati (cu indulgenta) restul sunt profitori si arivisti!

  17. victor Răspunde

    eu as dori sa stiu cu ce drept politia Locala tine trotuarul de pe str Bujorului – care da in geamurile domniilor lor – interzis pentru parcare??
    Cine a hotarat acel lucru si cu ce drept? e impotriva cetatenilor acestui oras – zona aceea are nevoie de locuri de parcare iar geamurile politiei Locale nu cred ca ar fi afectate daca parcam acolo!!!

  18. y Răspunde

    Până la urmă puțină disciplină nu strică nimănui.

    • y Răspunde

      @y fals, nici ție. De exemplu ca dovadă a minimului de bun simț poți căuta altă poreclă pentru tine. La școală pentru asta capeți un 1 mare cât tine. Sau tu nu ști asta că ai fost cam absent? Cu postarea sunt de acord.

  19. citizen Răspunde

    in condițiile în care Consiliul Local percepe taxa de parcare după ce au investit în niste dungi de vopsea și doar atăt, reducând prin această modalitate partea carosabila, care era si asa destul de mică, nu cred ca s-ar fi impus ca să-și revendice vreun drept prin care să impună cetătenilor plata unei astfel de taxe!!! daca ar fi existat amenajate spații pentru parcare si soferii le-ar fi ignorat și ar fi parcat pe partea carosabilă cauzând blocarea traficului, atunci consider că s-ar fi impus sanctionarea acestora, dar așa ce taxe impui pentru o investitie în niste dungi de vopsea și niste panouri de avertizare, asta e dezvoltare urbană.
    Nu pot sa înțeleg cum Autoritatea Rutieră a acceptat aceste parcari pe partea carosabilă și nu a făcut niste propuneri viabile pentru a înlătura aceste soluții adoptate de Consiliul Local,
    Nu cred că prin acesta pasivitate se va rezolva ceva în favoarea deținătorilor de autovehicule atât persoane fizice sau juridice!!!!!!!!!!!
    Chiar nimeni nu are tupeu să solicite desființarea acestor parcari pentru care se percep taxe ceătenilor, cunoscând că afecteaza traficul rutier cat și pietonii!!
    o fi el domeniu public, dar partea carosabilă a fost creată pentru traficul rutier șu nu pentru parcare!!!!
    construiti parcari si pe urma percepeti taxe de parcare, nu pentru niste dungi si panouri amplasate abuziv urmarea unor proiecte aprobate pe bandă rulantă și fără nicio ratiune!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Pitt Bull Răspunde

      CL are tot dreptul să dispună taxarea staționărilor pe marginea drumului, deoarece așa spune legea!
      Legea nu se discută, se aplică!
      Lasă gargara ieftină și respectă legea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.