PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Satu Mare, din nou în atenţia întregii ţări, în cazul profesoarei care a folosit spray

Judeţul Satu Mare se află din nou în atenţia întregii ţări, şi nu cu lucruri pozitive, ci cu cazul profesoarei din Santău, care a dat cu spray în doi copii.

Ştirea a fost preluată de aproape toată presa naţională, după care au urmat să discute despre aceasta politicieni, sociologi şi nu în ultimul rând cei care fac haz de necaz.

Iată de a scris George Bonea, speaker demotivaţional:

O profesoară din Satu Mare s-a apărat de doi copii de 6 ani cu un spray lacrimogen. Au reformat ăștia sistemul educațional. La clasa pregătitoare au băgat ore de „educație jandarmică”.

Traian Cruduc, distribuit de Kamikaze:

Doi elevi din Satu Mare au fost atacaţi de învăţătoarea lor cu spray lacrimogen. Învăţătoarea a fost dusă de urgenţă la Jandarmerie, acolo unde i s-a întocmit imediat un contract de muncă”.

Profesoara, deţinută

Amintim că o învăţătoare de la școala gimnazială din localitatea Santău ar fi pulverizat cu spray iritant lacrimogen doi copii de 6, respectiv 7 ani, pe motiv că au deranjat cursul orei.

Învățătoarea a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și purtare abuziva sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Inspectoratul Şcolar a anunţat că i-a desfăcut contractul de muncă.Top of Form