Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Satu Mare, din nou în atenţia întregii ţări, în cazul profesoarei care a folosit spray

Judeţul Satu Mare se află din nou în atenţia întregii ţări, şi nu cu lucruri pozitive, ci cu cazul profesoarei din Santău, care a dat cu spray în doi copii.

Ştirea a fost preluată de aproape toată presa naţională, după care au urmat să discute despre aceasta politicieni, sociologi şi nu în ultimul rând cei care fac haz de necaz.

Iată de a scris George Bonea, speaker demotivaţional:

O profesoară din Satu Mare s-a apărat de doi copii de 6 ani cu un spray lacrimogen. Au reformat ăștia sistemul educațional. La clasa pregătitoare au băgat ore de „educație jandarmică”.

Traian Cruduc, distribuit de Kamikaze:

Doi elevi din Satu Mare au fost atacaţi de învăţătoarea lor cu spray lacrimogen. Învăţătoarea a fost dusă de urgenţă la Jandarmerie, acolo unde i s-a întocmit imediat un contract de muncă”.

Profesoara, deţinută

Amintim că o învăţătoare de la școala gimnazială din localitatea Santău ar fi pulverizat cu spray iritant lacrimogen doi copii de 6, respectiv 7 ani, pe motiv că au deranjat cursul orei.

Învățătoarea a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și purtare abuziva sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Inspectoratul Şcolar a anunţat că i-a desfăcut contractul de muncă.Top of Form

2 comentarii

  1. Haules Baules Răspunde

    Eu cred ca adevarul e undeva la mijloc,iar ”bietii copii minori” sunt in stare de foarte multe,mai ales daca sunt cu origini ”haules baules”,si cu apucaturi deja deprinse de la ”domiciliu,mancati-as” !!! Ia priviti ce au facut trei ”copii” minori,cu vreun an mai mari decat ”prietenii” din Santau !! https://www.cotidianul.ro/trei-copii-au-distrus-scoala-enervati-de-o-jucarie/

    • x-ulescu Răspunde

      #rezistentii au mostenitori …viitorul lor este asigurat fac antrenamente de mici..ma refer la cei trei care au vandalizat scoala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.