PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Candidații la prezidențiale, la casele de pariuri. Cât valorează fiecare

Se fac pariuri pe candidații la alegerile prezidențiale. Deoarece vorbim de un eveniment politic major în România, casele de pariuri au anunțat de ceva vreme cotele principalilor pretendenți la funcția de președinte.

Klaus Iohannis, actualul președinte al României, este considerat de toate casele de pariuri ca fiind mare favorit pentru obținerea celui de-al doilea mandat consecutiv, cu o cotă de doar 1.20. Unele case de pariuri îi acordă șanse și mai mari, și anume o cotă de 1.15.

Candidatul Alianței USR PLUS, Dan Barna, pornește în acest moment cu șansa a doua, cu o cotă ce variază între 4.60 și 5.00.

O scădere spectaculoasă a cotei o are Viorica Dăncilă, prim-ministrul demis al României. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale pornește cu șansa a treia, cu o cotă de 8.00. Unele case de pariuri au situat-o chiar la egalitate cu Mircea Diaconu, ambii cu o cotă de 11.00.

Theodor Paleologu are o cotă de 30.00, Alexandru Cumpănaşu – 100, iar Kelemen Hunor – 250. Urmează Ramona Bruynseels cu o cotă de 700.

Cele mai mici şanse la pariuri le au Cătălin Ivan şi Viorel Cataramă. Amândoi au o șansă la o mie să câștige alegerile prezidențiale de luna viitoare.