Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Candidații la prezidențiale, la casele de pariuri. Cât valorează fiecare

Se fac pariuri pe candidații la alegerile prezidențiale. Deoarece vorbim de un eveniment politic major în România, casele de pariuri au anunțat de ceva vreme cotele principalilor pretendenți la funcția de președinte.

Klaus Iohannis, actualul președinte al României, este considerat de toate casele de pariuri ca fiind mare favorit pentru obținerea celui de-al doilea mandat consecutiv, cu o cotă de doar 1.20. Unele case de pariuri îi acordă șanse și mai mari, și anume o cotă de 1.15.

Candidatul Alianței USR PLUS, Dan Barna, pornește în acest moment cu șansa a doua, cu o cotă ce variază între 4.60 și 5.00.

O scădere spectaculoasă a cotei o are Viorica Dăncilă, prim-ministrul demis al României. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale pornește cu șansa a treia, cu o cotă de 8.00. Unele case de pariuri au situat-o chiar la egalitate cu Mircea Diaconu, ambii cu o cotă de 11.00.

Theodor Paleologu are o cotă de 30.00, Alexandru Cumpănaşu – 100, iar Kelemen Hunor – 250. Urmează Ramona Bruynseels cu o cotă de 700.

Cele mai mici şanse la pariuri le au Cătălin Ivan şi Viorel Cataramă. Amândoi au o șansă la o mie să câștige alegerile prezidențiale de luna viitoare.

 

9 comentarii

  1. abc Răspunde

    O manipulare puturoasa.
    Hai sa fim seriosi , de unde atita priza la public pentru Dan Barna !

  2. Rodica Răspunde

    Zero barat valoreaza , fiecare-n parte si toti la un loc !

    • John Răspunde

      Ft ft bine spus Rodica
      ???

    • y Răspunde

      Dureros este că vin alegerile și nu ai cu cine vota. În afară de cei spălați politic pe creier ca retardatul de @x-ulescu care nu judecă și sigur va pune ștampila pe dezastrul natural blondă Veorica sau haștaghiștii rezist care pun ștampila pe Barna (n-am înțeles ce vrea în afară de “așa nu e bine” și “jos pesede”). Iar ce caută Mircea Diaconu în cloaca/troaca asta n-am înțeles! Eu personal am impresia că jocurile sunt făcute ca în 2000. Adică atunci a intrat Ilici și WC Tudor în turul 2 și atunci toți l-au votat pe criptocomunistul pseudodemocrat zis și “măi dragă”. Am impresia că se dorește ca Veorica să intre în turul 2 ca Iohannis să o învingă cu ochii închiși și cu cel mai mic efort posibil. Aștept cu nerăbdare duelul celor doi la TV!??? Va fi catarctic!

      • y Răspunde

        nu mi-am luat medicamentele azi , vorbesc(scriu prosti ) ,, sunt un pic retardat ,dar ce sa fac ,am cazut in cap si de atunci ma red cel mai destept din zona

  3. y Răspunde

    nu mi-am luat medicamentele azi , vorbesc(scriu prosti ) ,, sunt un pic retardat ,dar ce sa fac ,am cazut in cap si de atunci ma red cel mai destept din zona

    • y Răspunde

      Semnat @x-ulescu! Sau ai uitat dragule! Sau nu ai pretenții de drept de autor, copyright, ceva? Măi deșteptule, nu-ți dai seama că și un copil de 2 ani își dă seama că nu eu am scris asta ci tu??? Tembelul satului ce ești! Nu îți dai seama nu ești în aceeași categorie de greutate cu mine??? Dacă ne luăm la “trântă” s-ar putea să ai nevoie de tot SMURD-ul din oraș! Sau zici că te salvează blonda ta Veorica, care mai nou a devenit specialistă în intervenții salvatoare la bărbați leșinați, așa cum ești și tu? Respirație gură la gură îți doresc să-ți dea. Sau buci pe gură.

    • mihail Răspunde

      @y:ne-ai spus de doua ori ceea ce noi stiam de mult:fara medicamente esti zombi!Saracu de tine…

      • y Răspunde

        Deci @mihail sau @x-ulescu este unul și aceeași persoană! Mulțumesc pentru confirmare. Bănuiam de mult. Ce medicament iau eu este strict problema mea. Dealtfel față de tine eu nu-mi permit să nu-l iau pentru că mă poate costa viața. Insulină se cheamă. Îți recomand să încetezi să-ți bați joc de mine pentru că o să fiu obligat să apelez la căi legale. Când omul are în familie un avocat își permite. Tu îți permiți, p@ță mică? Întreb pentru un prieten. Nu mă pune la încercare. Mulțumesc pentru înțelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.