PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Zeci de oameni revoltaţi, în audienţe la IPJ Satu Mare! Trei indivizi terorizează o comunitate!

Circa 30 de persoane din Solduba revoltaţi pe situaţia din localitate, au fost astăzi în audiențe la șeful Inspectoratului de Poliţie  Judeţean (IPJ) Satu Mare, Sorin Stan. Ei şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că hoţii le calcă locuinţele, iar poliţiştii par depăşiţi de situaţie.

“Nu se mai poate ca 3 indivizi să terorize o comunitate și nici o instituție abilitată să nu ia nici o măsură. În decurs de 10 zile au avut loc 9 spargeri de locuințe și asta se întâmplă de câțiva ani.

Oameni trăiesc cu frica în casele lor, văduvele se mută una la alta de frica hoților. Treziți-vă SOLDUBENI, toți aveți căși frumoase și îmbrăcate, le lăsăm pradă unor tâlhari?! Toți aveți părinți, bunici, gândiți-vă și la ei, că nu dorm nopțile! Ne rugăm lui Dumnezeu să fie cu noi, să ne ferească de rele, Doamne ajută”, au transmis protestatarii.

În cadrul întâlnirii, şeful IPJ, Sorin Stan, i-a informat pe aceştia că ieri au fost prinşi hoţii şi i-a îndrumat să depună plângeri la poliţie pentru a se putea îndrepta legal împotriva acestora, în condiţiile în care mulţi dintre localnici nu au făcut acest lucru în scris.