Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. Zeci de oameni revoltaţi, în audienţe la IPJ Satu Mare! Trei indivizi terorizează o comunitate!

Circa 30 de persoane din Solduba revoltaţi pe situaţia din localitate, au fost astăzi în audiențe la șeful Inspectoratului de Poliţie  Judeţean (IPJ) Satu Mare, Sorin Stan. Ei şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la faptul că hoţii le calcă locuinţele, iar poliţiştii par depăşiţi de situaţie.

“Nu se mai poate ca 3 indivizi să terorize o comunitate și nici o instituție abilitată să nu ia nici o măsură. În decurs de 10 zile au avut loc 9 spargeri de locuințe și asta se întâmplă de câțiva ani.

Oameni trăiesc cu frica în casele lor, văduvele se mută una la alta de frica hoților. Treziți-vă SOLDUBENI, toți aveți căși frumoase și îmbrăcate, le lăsăm pradă unor tâlhari?! Toți aveți părinți, bunici, gândiți-vă și la ei, că nu dorm nopțile! Ne rugăm lui Dumnezeu să fie cu noi, să ne ferească de rele, Doamne ajută”, au transmis protestatarii.

În cadrul întâlnirii, şeful IPJ, Sorin Stan, i-a informat pe aceştia că ieri au fost prinşi hoţii şi i-a îndrumat să depună plângeri la poliţie pentru a se putea îndrepta legal împotriva acestora, în condiţiile în care mulţi dintre localnici nu au făcut acest lucru în scris.

3 comentarii

  1. Waffen Răspunde

    Avem Armata.
    Scoateti armata sa faca ordine. E un exercitiu bun si pentru ei, pe vreo 4-5 zile . Mai misca si baietii ceva.
    Oricum politia nu face fata.

  2. Solduba Răspunde

    Poliția stă doar la pândă pe linie infractională nu face mai nimic, nu este în stare ? sau se teme ?

  3. cetațean Răspunde

    Felicitări acestor oameni! Dacă am ști să ne cerem drepturile, ar funcționa normal instituțiile statului, plătite din banii noștri. Nu doar Poliția, ci toate instituțiile, spre exemplu Finanțele, unde cetățenii care se duc să dea bani, sunt tratați de angajatele de la finanțe ca niște infractori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.