PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&LIVE. Viorica Dăncilă, în vizită la piața Someș din Satu Mare

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, s-a aflat în această dimineață în vizită la piața Someș din municipiul Satu Mare. Alături de ea au fost ministrul Gabriel Leș, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, ministrul Petre Daea și secretarul general al PSD, Mihai Fifor. 

Aceasta și-a început programul în județul Satu Mare printr-o vizită la piața agroalimentară Someș, unde a stat de vorbă cu oamenii de acolo și a făcut câteva cumpărături. Ea și-a cumpărat legume, fructe şi brânzeturi, produse care au fost luate de colegii de partid şi duse la maşina oficială.

Viorica Dăncilă a explicat motivul pentru care posibilitatea ca ea să ajungă președintele României este mare.

“Cred că şansele sunt foarte mari pentru că eu chiar cred în oameni şi chiar cred în poporul român şi cred că această ţară merită mult mai mult din partea preşedintelui României.

În primul rând, merită un preşedinte care să-i unească pe români şi nu să-i dezbine, merită un preşedinte care să fie în mijlocul românilor şi nu să-şi aducă aminte de ei din cinci în cinci ani când vin alegerile. România merită un preşedinte care să reprezinte ţara noastră cu demnitate în forurile europene, care să lipte pentru această ţară”, a spus președintele PSD, Viorica Dăncilă.

Dăncilă s-a declarat la Satu Mare un pro european convins.

„Am fost 9 ani europarlamentar. Aici trebui să ne rezolvăm problemele noi, acolo trebuie să mergem şi să cerem fonduri pentru România, să susţinem politica agricolă comună, pentru că toţi suntem într-o piaţă, să susţinem politica de coeziune, să cerem să fim trataţi cu demnitate şi să nu se facă această scindare, să avem ţări de mâna întâi şi ţări de mâna a doua. Sunt un pro european convins, dar a ţine la ţara ta nu înseamnă că nu eşti pro european”, a precizat aceasta.

Prim-ministrul se va afla atât la Satu Mare, de la ora 15:30, la Monumentul Ostașului Român cât şi în municipiul Carei, la ora 17:00, la monumentul „Glorie Ostașului Român”.

Înaltul demnitar va lua parte la ceremonialul militar-religios, precum şi la depunerea de coroane şi jerbe.

Programul premierului Viorica Dăncilă în județul Satu Mare:

Ora 9.00 – Vizita Piaţa agroalimentara Someş
Ora 10.00 – Deplasare din Satu Mare spre Mediesu Aurit, vizită la fabrica ALU MENZIKEN
Ora 13.30 – Intâlnire cu membri Comitetului Executiv Judetean lărgit
Ora 15.00 – Deplasare pe jos spre Monumemtul Ostasului Roman
Ora 15.30 – Participare la manifestările dedicate Zilei Armatei Române în municipiul Satu Mare
Ora 17.00 – Participare la manifestările dedicate Zilei Armatei Române în municipiul Carei