Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

FOTO&LIVE. Viorica Dăncilă, în vizită la piața Someș din Satu Mare

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, s-a aflat în această dimineață în vizită la piața Someș din municipiul Satu Mare. Alături de ea au fost ministrul Gabriel Leș, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, ministrul Petre Daea și secretarul general al PSD, Mihai Fifor. 

Aceasta și-a început programul în județul Satu Mare printr-o vizită la piața agroalimentară Someș, unde a stat de vorbă cu oamenii de acolo și a făcut câteva cumpărături. Ea și-a cumpărat legume, fructe şi brânzeturi, produse care au fost luate de colegii de partid şi duse la maşina oficială.

Viorica Dăncilă a explicat motivul pentru care posibilitatea ca ea să ajungă președintele României este mare.

“Cred că şansele sunt foarte mari pentru că eu chiar cred în oameni şi chiar cred în poporul român şi cred că această ţară merită mult mai mult din partea preşedintelui României.

În primul rând, merită un preşedinte care să-i unească pe români şi nu să-i dezbine, merită un preşedinte care să fie în mijlocul românilor şi nu să-şi aducă aminte de ei din cinci în cinci ani când vin alegerile. România merită un preşedinte care să reprezinte ţara noastră cu demnitate în forurile europene, care să lipte pentru această ţară”, a spus președintele PSD, Viorica Dăncilă.

Dăncilă s-a declarat la Satu Mare un pro european convins.

„Am fost 9 ani europarlamentar. Aici trebui să ne rezolvăm problemele noi, acolo trebuie să mergem şi să cerem fonduri pentru România, să susţinem politica agricolă comună, pentru că toţi suntem într-o piaţă, să susţinem politica de coeziune, să cerem să fim trataţi cu demnitate şi să nu se facă această scindare, să avem ţări de mâna întâi şi ţări de mâna a doua. Sunt un pro european convins, dar a ţine la ţara ta nu înseamnă că nu eşti pro european”, a precizat aceasta.

Prim-ministrul se va afla atât la Satu Mare, de la ora 15:30, la Monumentul Ostașului Român cât şi în municipiul Carei, la ora 17:00, la monumentul „Glorie Ostașului Român”.

Înaltul demnitar va lua parte la ceremonialul militar-religios, precum şi la depunerea de coroane şi jerbe.

Programul premierului Viorica Dăncilă în județul Satu Mare:

Ora 9.00 – Vizita Piaţa agroalimentara Someş
Ora 10.00 – Deplasare din Satu Mare spre Mediesu Aurit, vizită la fabrica ALU MENZIKEN
Ora 13.30 – Intâlnire cu membri Comitetului Executiv Judetean lărgit
Ora 15.00 – Deplasare pe jos spre Monumemtul Ostasului Roman
Ora 15.30 – Participare la manifestările dedicate Zilei Armatei Române în municipiul Satu Mare
Ora 17.00 – Participare la manifestările dedicate Zilei Armatei Române în municipiul Carei

46 comentarii

  1. Leschiano Răspunde

    Da functionarii publici si personalul contractual are voie in campania electorala in timpul programului de serviciu?
    Csaki Csongor – bagat pe susta la Apia Satu Mare de catre Virgil Dragos
    Cristina Ilies – Adi Judet consiliul judetean
    Lista poate continua!!!

    • Juker Răspunde

      Krucz Andrei – consiliul judetean , bagat pe susta de amanta lui stef , nu alta decat nagy brigitta

    • Suparatu' Răspunde

      si Wily ginerele lu Torok tot la parada dar au zi de concediu.

      • Apia Răspunde

        Wily a fost cameraman la ADP, adica filma masinile parcate ilegal, si uite daca imbraci haina rodie magica, devii mare functionar la Apia ;)))) Competenta la maxim

  2. Penalii Răspunde

    Da puscariasul de Govor ce cauta acolo…
    vrea iar la ciolan sa roada pe el ca doamne bine io fost..
    toate neamurile si le-a rezolvat in posturi caldute..cu case..functii pe viata la stat..
    NIMENI SI NIMIC nu esti..
    daca nu era partidul era un zero barat..
    Penalul

    • Jukenstar Răspunde

      Mulcutan grasu functionar public! Directorul Arr Satu Mare Ciprian Craciun tot la piata si el! Cine ii verifica pe acestia?
      Doctorul Paula Mare tot in piata!

      • Dreptate pana la capat Răspunde

        In august 2019 printr-o adresa a fost solicitat DNa Oradea urmatorul aspect: angajarea mega sportivului Mulcutan Florin la Directia de Tineret si Sport Satu Mare, respectiv nevasta marelui politician Ciprian Craciun, tot angajata la DJST Satu mare. Intrebarea este, oare pe langa dosarul directorasului Ardelean, se va lua in aspect si acest detaliu al angajarilor?

  3. Helga Kisz Răspunde

    Nu au anuntat de ieri ….le-a fost frică de huiduieli . Oameni de cea mai joasa speță

  4. Marin Răspunde

    Scrieți ce vreți, spuneți ce vreți, eu nu pot vorbi, sunt sufocat de emoție, Prințesa mea a venit în Satu Mare!

  5. mae Răspunde

    de ce nu a mers sa viziteze si spitalul in ce conditii este ,mie sila de psd de oamenii astia

  6. Test Răspunde

    Baieti ,daca o sa va uitati mai bine la poze ,o sa-l vedeti si pe X-ulescu indoit la 90 de grade in spatele Danciloaiei.Acum nu ma intrebati ce face omu’,face ce stie el mai bine !Dca nu-l vedeti inseamna ca de cand am postat a intrat cu totul in…

  7. Unu' Răspunde

    Țighi, țighi?!?
    =))

  8. y Răspunde

    Privind pozele mi-am amintit de vizitele de lucru ale toarășului geniu al Carpaților împreună cu savanta aia de renume mondial zis și codoi.?? Mă gândesc că înainte de “vizita de lucru” au fost anunțați și aleși pe sprânceană producătorii locali ca nu cumva ……….

  9. Ro Răspunde

    Groparii României !

  10. .... Răspunde

    Marfa expusa ce s-a cumparat recent din Kaufland sau din altundeva.

  11. Marin Răspunde

    Pentru cei gălăgioși, câteva cuvinte despre bugetari. Ani de zile, acești oameni educați au lucrat pe salarii de 200-300 de euro/lună în timp ce voi ați plecat din țară să faceți plajă la Mediterana. Acum le săriți la beregata pentru că sunt plătiți ceva mai bine. Puneți mâna pe carte, lăsați barurile, dați Bacul, terminați o facultate și vă așteptăm în rândul nostru.

    • Altu Răspunde

      Cei care au mers în străinătate au mers la muncă nu la plajă. Voi mergeți la plajă că vă permiteți la ce salarii și vouchere aveți. Cât despre studii las-o baltă, contează în primul rând gradul de rudenie și pilele nu o hârtie care oricum majoritatea a luat-o la fără frecvență pe bani. Voi nu ați plecat pt că vă convine, rasă de nevolnici ce sunteți. Vă dați examenul in fiecare , pe stradă,in primării, finanțe,spitale,etc. și din păcate pt noi le picați cu brio.

    • Rodica Răspunde

      Uiti un aspect , nea Marin ( nu acela celebru ) – altii care au pus mana pe carte (la propriu , nu la figurat) si n-au avut sansa de-a avea pe cineva ….în spate , sau ….mintea de-a se înscrie în adunaturile de gunoaie umane ( sper c-ai înteles termenul , e definitia partidelor) acum lucreaza pentru voi , bugetarii ! De unde v-ati lua salariul , voi cei care produceti doar ….cheltuieli , nimic altceva ? Asa ca mai usurel cu dojeana pentru ….galagiosi , ca s-ar putea întoarce roata , si-atunci sa vezi distractie !

      • @Rodica Răspunde

        La primarie mai sunt inca 48 de functii neocupate,la finante 30,la spital vreo 50,asa ca e loc si pentru liberali sau usr-isti,de ce te vaiti?!P.S-Apaservul e cu circuit inchis,doar daca ai pe…

      • Citizen Răspunde

        Hai desfiintam institutiile statuluu sa fie un haos si mai mare. Ce zici? Si atunci fara atatia trantori tara o sa prospere ca doar nu o sa mai cheltuie cu salariile pe care si lor li se impoziteaza. Sa fii pe cont propriu cand mergi pe strada ziua cand infractorii vor fi si mai motivati sau sa chemi vecina daca iti arde casa si a.s.m.d. Ca doar toti sunt niste gunoaie si sug economia tarii!

  12. dan tordoi Răspunde

    A ajuns si Veorica, in sfarsit, acolo unde se simte in largul ei, la piata!

    • y Răspunde

      Putea măcar să ne posteze cu ocazia aceasta și o rețetă de ciorbă dacă tot avea materia primă disponibilă. Dar nu cred că madama gătește nu mâinile ei gingașe și nici timp nu prea are. E ocupată de salvarea criptocomunismului.
      PS. Mă gândesc acum așa în mine. Oare Dragnea ce crede despre toată tărășenia asta cu candidatura duamnei VV Dăncilă. Că sunt sigur că el se visa în postura asta. Electoratul pesede dar și populația țării NU este pregătit mental să aleagă o femeie-președinte. Mai ales în zonele rurale și mai ales în unele zone geografice. Degeaba ne ascundem după deget. Deci dacă PSD are să zicem 20% intenție de vot, doamna asta eu zic că nu ia mai mult de 17% cu toată susținerea aparatului de partid. Dacă prin absurd era în postura asta Grindeanu sigur lua mult mai mult. Avea și față de președinte. Asta e prea “blondă”. Iar dacă intră în turul 2 eu nu știu cine să cedeze voturile în favoarea ei. Circ curat. Mai ales azi când trei candidați au aterizat la propriu pe capul nostru. Acesta este momentul în care regret că nu am revenit la monarchie. Poate era mai ieftin pe termen lung.

      • y Răspunde

        ma intereseaza reteta sosului cu care sa patat muianis pe hainele cele bune in japonia

      • x-ulescu Răspunde

        dintr-o alta postare am inteles ca esti bugear/a posibil pe la protectia copilului ,asistenta sociala ( familia cu multi copii de la blocu ipl )..Daaar mare pnl-ist ,sau usr-ist , Cam toti pnl-istii de vaza au fost bugetari toata viata. usr-istii de vaza au avut contracte cu statul…

  13. Bla bla Răspunde

    Iar v-ati adunat la latrat ca o haită de idioți? Nu va mai obositi, pastrati-va limbile pentru viitoarea vizita a lui Werner! Veti avea nevoie de multa energie ptr a vi le plasa direct in dosul prea-maritului presedinte! Natie de bivoli prosti! Abia astept sa va vad cum veți chitai de foame cu guvernarea pnl-isto pdl-ista! Ca vad ca nu va invatati minte! Dupa ce am stat capra si ne-au tras-o pdl-istii cu nesaț, de ne-au adus la sapă de lemn, ce faceti acum?? Ii reinstaurati? Credeti ca o sa huzuriti? Retardatilor!

    • pixulescu Răspunde

      Ai uitat să te semnezi @x-ulescu! Mai ia niște lecitină! Dar trebuie să recunosc că ești tare. După ce dimineața ai lins după masa mai ai puterea să scuipi!

    • Altu Răspunde

      Ce handi ești,când a fost criză și privații au fost afectați,dar nu zice nimeni de asta,doar de bieții bugetari. Săracii de ei vitregitii de soartă, că nu scăpăm de ei în veci, oricum nu sunt buni de nimic. In spital mori cu zile,crime și violuri fără vinovați la ordinea zilei,copii care nu știu tabla înmulțirii,etc. Multă ,dar multă m..e PSD și susținătorii lor

  14. Marin Răspunde

    Rodica, scumpa mea, te rog să mă crezi că pentru femei este mult mai ușor să devină bugetare, mai ales dacă au pe cineva pe la spate (cum spui tu).

    • Rodica Răspunde

      Conform așteptarilor , un bădaran ! Asa se întampla atunci când prostul nu e prost destul , daca nu e si fudul . Se vede cat de corect ai citit din ce-am postat . Asta e , mai trebuie si specii ca tine ……

  15. Q Răspunde

    EU nu inteleg pe politicienii nostrii. De ce nu se pun odata impreuna la o masa rotunda sa faca ceva si pentru tara noastra frumoasa , nu numai pentru buzunarul lor.

  16. Vandy Răspunde

    Ne-o spurcat Veo piața și orașul. Ducă-se-n pustii…

  17. Ana Răspunde

    Ar trebui verificate angajarile de la APIA din ultimii ani si participarea acestor asa zisi functionari publici pe fata in campanie electorala sunt mai usor de dat afara in frunte cu sportivul directoras

  18. Tauru Răspunde

    Nu mai tat balegati atata…or pune astia caiele pa voi,apoi va vad cat de sifonati iti iesi hipsterilor

  19. y Răspunde

    @x-ulescu mi-ai înseninat ziua, dar serios! De mult nu m-am distrat așa bine! Deci după logica ta dacă am treabă cu asistența socială atunci sigur-sigur sunt bugetar! Logică, ce mai! Îți explic foarte pe scurt ca să nu te obosesc. DE VOLUNTARIAT AI MAI AUZIT? Na, acum știi!
    Iar în ce privește sistemul bugetar acolo e superplin de pesediști din moș-strămoș și de penelei, dar ăștia din urmă numai cam după 2007 (angajările pe capete din iepoca Tăriceanu). Userei nu prea sunt că nu-s tâmpiți! Păi după ideile useriste jumate ar cam trebui să-și ia tălpășițele. Nu e nimeni nebun să taie craca (a se citi locul de muncă) de sub el!
    PS. Am fost bugetar ani buni, da, așa este. Din patru în patru ani cam în anul de după alegerile generale ne treceau toate apele că mai rămânem sau ne reorganizează, restructurează, cine va fi șeful și alte “mișcări tectonice” nesănătoase. Să vezi tu telefoane, tras sfori, lins în dreapta la unii/unele! Sunt foarte mulți. Cei care lucrează conștincios sunt minoritari. Clipa cea mai fericită din viața mea a fost când m-am ridicat și le-am dorit “la re-nevedere”. Ce fac acum nu are absolut nici o legătură cu fișa postului vechi. Dacă știi meserie, adică școală făcută pe bune nu ai nevoie să te chinui în sistemul bugetar. Dar de când am plecat singura constatare este că acum este și mai greu acolo. Îți sugerez să pui și tu mâna pe abecedar cât nu e târziu și nu va mai fi nevoie să faci campanie la taifunul blond Veorica.

    • x-ulescu Răspunde

      deci ceva ong-ist ,ca ala cu care a furat barna 8 milioane de euro ???

      • y Răspunde

        Nu mă, prostule! Văd ești mai greu la cap! PFA care în timpul liber face voluntariat. Știi ce e aia PFA? În viața mea n-am fost 2 secunde onegist. N-am eu tupeul ăla caracteristic lor și nici nu vreau să am. Dar zic să nu-ți obosești singurul neuron rămas. Acum îmi dau eu seama de ce ești pesedist convins. Săracul de tine, probabil îți vine greu să gândești independent. Pentru tine Veorica 20-20 este culmea inteligenței.??
        PS. Bani mei sunt ai mei, sunt munciți, nu sunt furați. Nu lucrez cu fonduri deloc, n-am nervi de așa ceva. Dar nu mă explic eu în fața ta, probabil îți vine greu să crezi că mai sunt oameni care încearcă să-și ajute pe semenii lui mai năpăstuiți de soartă. ÎN TIMPUL LIBER ȘI FĂRĂ REMUNERAȚIE. Ba mai dau de la mine. Știi ce e aia remunerație, nu? Sper din suflet.?

  20. y Răspunde

    noroc ca sunt eu singuru destept pe lume cu PFA ! ce ar fi de omenire fara sfaturile mele intelepte ??
    cati meteoriti s-ar fi prabusit pe pamant daca nu eram EU ; destept si frumos si cu bani

    • y Răspunde

      @x-ulescu, dacă nu mă lasă memoria (și nu prea cred asta) TU ai fost cel care ai CERUT părerea mea și TU ai fost cel care te-ai băgat în discuție ca șnurul de la kiloții tăi tanga în kuuur. Pentru integritatea inteligenței tale cât a mai rămas te rog frumos stai în banca ta. Mulțumesc. Riști să faci scurt la “calculatorul” Commodore 64 din dotare.

      • x-ulescu Răspunde

        stai calm ca o sa-ti crape ceva ,si la UPU e aglomerat ,din vina lui Dragnea , eu nu am cerut parerea nimanui , cine vrea sa scrie sa scrie ,cine nu vrea sa vorbeste cu mine . ( cum zicea o mare inteligenta ) nu ,,si gata , ca pe mine ma doare la 3 m lateral dreapta ,de varfu ( omu ) de ce scri tu sau altii .
        Consider ca PSD-ul este prea moale si nu reactioneaza ,, ochi pentru ochi ,dinte pentru dinte . Ma injuri ,te injur si eu , te legi de familia mea ,tu nu ai familie ? imi furi numele , pai eu de ce nu asi face asta ?
        Idolu tau muianis ,zicea in legatura ci placutele PSD , ca se ingradeste libera exprimare ,atunci sa avem libera exprimare. Inca ceva , nu sunt membru PSD , nu sunt bugetar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.