PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&VIDEO. Casa Rusu – cel mai modern magazin de mobilier şi decoraţiuni, la Satu Mare

Casa Rusu, cel mai mare producător de mobilă PAL şi MDF, a deschis astăzi la Satu Mare cel mai modern magazin de mobilier şi decorațiuni din nordul țării. Magazinul este în incinta Aushopping Satu-Mare, str. Careiului nr. 77-79.

Deschiderea a fost una festivă, în prezenta celor de la Ceetrus, care au dezvoltat Auchopping, şi a autorităţilor locale.  La Satu Mare a fost chiar proprietarul brandului, Cristian Rusu, care a dezvăluit că de mulţi ani doreşte să deschidă un magazin în Satu Mare.

“Acest proiect va fi unul de succes. Noi suntem o companie românească, la bază suntem producători de mobilă, Casa Rusu a venit ca o divizie de retail pentru producător. Suntem cel mai mare producător de mobilă din România pe partea de mobilier din PAL şi MDF. Planurile noastre întotdeauna au fost să venim şi la Satu Mare, de aceea sunt atât de bucuros de proiectul reuşit de Ceetrus împreună cu municipalitatea, cu Primăria Satu Mare. De mulţi ani încercăm să venim direct, prin diferiţi clienţi şi sunem bucuroşi că în sfârşit am reuşit să venim cu un magazin în oraşul dvs. Speranţele noastre sunt că vom reuşi în continuare să aducem oraşului Satu Mare un nou concept de magazin, un concept care va presupune cam tot ce înseamnă casă”, a declarat Cristian Rusu.

Primarul Kereskenyi Gabor a arătat că este nevoie de susţinerea brandurilor româneşti.

“Am fost de mai multe ori pe şantier să văd în ce stadiu sunt lucrările. Este splendid ce aţi realizat. Bine aţi venit în Satu Mare. Mă bucură foarte mult că este vorba de un brand românesc, pentru că în afară de brandurile multinaţionale este foarte mare nevoie să încurajăm brandurile autohtone care au dovedit de-a lungul anilor că sunt competitive cu brandurile străine şi internaţionale”, a spus primarul.

Locația magazinului este în Aushopping Satu-Mare, str. Careiului nr. 77-79. Lansarea va fi sărbătorită cu o mulțime de cadouri și multe surprize interactive, dar mai ales cu reduceri:

         Primii 200 de cumpărători care vor trece pragul magazinului vor avea parte și de o surpriză.

Noul concept Casa Rusu preia din atmosfera spațiilor de amenajare întâlnite în magazine și oferă indicii legate de design-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne, elegante, modulare și ușor de asamblat. De asemenea, clienții au parte și de cele mai moderne decorațiuni și produse pentru casă.