Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO&VIDEO. Casa Rusu – cel mai modern magazin de mobilier şi decoraţiuni, la Satu Mare

Casa Rusu, cel mai mare producător de mobilă PAL şi MDF, a deschis astăzi la Satu Mare cel mai modern magazin de mobilier şi decorațiuni din nordul țării. Magazinul este în incinta Aushopping Satu-Mare, str. Careiului nr. 77-79.

Deschiderea a fost una festivă, în prezenta celor de la Ceetrus, care au dezvoltat Auchopping, şi a autorităţilor locale.  La Satu Mare a fost chiar proprietarul brandului, Cristian Rusu, care a dezvăluit că de mulţi ani doreşte să deschidă un magazin în Satu Mare.

“Acest proiect va fi unul de succes. Noi suntem o companie românească, la bază suntem producători de mobilă, Casa Rusu a venit ca o divizie de retail pentru producător. Suntem cel mai mare producător de mobilă din România pe partea de mobilier din PAL şi MDF. Planurile noastre întotdeauna au fost să venim şi la Satu Mare, de aceea sunt atât de bucuros de proiectul reuşit de Ceetrus împreună cu municipalitatea, cu Primăria Satu Mare. De mulţi ani încercăm să venim direct, prin diferiţi clienţi şi sunem bucuroşi că în sfârşit am reuşit să venim cu un magazin în oraşul dvs. Speranţele noastre sunt că vom reuşi în continuare să aducem oraşului Satu Mare un nou concept de magazin, un concept care va presupune cam tot ce înseamnă casă”, a declarat Cristian Rusu.

Primarul Kereskenyi Gabor a arătat că este nevoie de susţinerea brandurilor româneşti.

“Am fost de mai multe ori pe şantier să văd în ce stadiu sunt lucrările. Este splendid ce aţi realizat. Bine aţi venit în Satu Mare. Mă bucură foarte mult că este vorba de un brand românesc, pentru că în afară de brandurile multinaţionale este foarte mare nevoie să încurajăm brandurile autohtone care au dovedit de-a lungul anilor că sunt competitive cu brandurile străine şi internaţionale”, a spus primarul.

Locația magazinului este în Aushopping Satu-Mare, str. Careiului nr. 77-79. Lansarea va fi sărbătorită cu o mulțime de cadouri și multe surprize interactive, dar mai ales cu reduceri:

  • 20% la mobilier si tapițerie, plus încă 5% sub forma de voucher
  • 50 % la diferite produse
  • 40% la sistemul modular Caro
  • 45% bucătaria Alegra
  • minim 30% la o selecție de biblioteci și sisteme modulare
  • până la 70% la produsele home&deco

         Primii 200 de cumpărători care vor trece pragul magazinului vor avea parte și de o surpriză.

Noul concept Casa Rusu preia din atmosfera spațiilor de amenajare întâlnite în magazine și oferă indicii legate de design-ul și funcționalitățile pieselor de mobilier: moderne, elegante, modulare și ușor de asamblat. De asemenea, clienții au parte și de cele mai moderne decorațiuni și produse pentru casă.

12 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Nu cred ca noi satmarenii nu stim ce este aceea o mobila, urmele fabricilor renumite inca mai sunt prin oras. Se vindea ca painea calda desi nu era inca terminata. Un astfel de magazin pe vremea aceea era inutil. Problema e alta, suntem la intersectia unor lumi paralele, greu de gestionat la nivel de individ, deoarece nu exista timp suficient pentru adaptare. E ceva de genul sa dai un supercalculator unui copil doar pentru a se juca pe el. Eu nu prea mor dupa obiectele din jurul meu dar sunt multi care au un altfel de comportament. Cred ca la nivel de educatie suntem cam in urma si ca mediul comercial este peste nivelul nostru.

    • ... Răspunde

      Mobilierul ăsta are pe alocuri urme de rumeguș. Nu lemn! Rumeguș. O tempora! Ca și mobila IKEA din scândură, de fapt un fel de placaj de 1 țol.

      • realist Răspunde

        Pai daca spune omul ca firma lui produce mobila din PAL si MDF, ce urme ai vrea sa aiba? Atat PAL-ul cat si MDF-ul se obtin prin presarea resturilor de lemn tocate in combinatie cu diversi adezivi.

        • ... Răspunde

          Știu eu, dar asta nu e mobilă adevărată, e mobilă-plastic. Cred că mai mult e adeziv. Atâta și ține.

  2. anonymus Răspunde

    Îi mulțumim dlui Kerkenyi Gabor pentru că a participat în numele cetățenilor sătmăreni la protocolul organizat cu prilejul deschiderii magazinului!!!, însă a rămas dator cu unele proiecte care sunt mult mai importate decât acesta, respectiv al treilea pod, pasajul de la mall, construirea de locuri pentru parcări.
    Probabil următorul primar se va ocupa mai mult cu dezvoltarea și de finalizarea acestor proiecte, pentru că dl Kerkenyi Gabor a obosit și nu va mai obține un nou mandat pentru conducerea primăriei.

    • Rodica Răspunde

      Stai relaxat , ca obiectivele propuse (de la Budapesta , via udmr) le-a îndeplinit ! Restul , nu mai conteaza ! Si , fii sigur , ca lista prioritatilor lui nu coincide cu a noastra !

      • Popidu Răspunde

        HeyHou Rodico, de ce nu ai cumparat TU hotelul Dacia si de ce nu o renovezi tu mai repede si mai bine in rosuGALBENalbastru, de ce nu bagi tu bani in unele scoli (daca tara TA nu este in stare sa o faca) indiferent ca e scoala maghiara sau romana, de ce nu esti TU o primarita mai buna care sa faca proiecte mai mari si mai marete sau de ce nu vine unul din neamul tau care face mai bine. Astept raspuns, pisicuto 😀

        • y Răspunde

          Dacă te-ai întâlni “face to face” cu ea ai avea surpriza că nici măcar nu e de sex feminin. Las-o să se descarce de după tastatură, face mai puțin rău așa.

        • Rodica Răspunde

          Mai băietaș , ai grija ca pisicile au mai multe vieti si unele zgarie rau ! Si mai bine adreseaza-i primarului tau drag aceste întrebari , ca el a facut promisiuni ( sau prominciuni) în campania electorala , nu eu !

  3. y Răspunde

    @Rodica, măcar de-ar fi obiectivele minorității maghiare, dar nu. Sunt doar obiectivele minorității minorității. Apoi se minunează că iau din ce în ce mai puține voturi. Oare de ce???
    Între cele două războaie mondiale când viața minorităților în general nu a fost prea roză în țară din varii motive exista acel “Hangya szövetkezet”, un fel de cooperativă de credit. Acum de ce nu este? Răcesc cu asta gura de 20 de ani. Asta ar fi important, nu malluri aiurea și statui. Ca să putem trăi decent avem nevoie de venituri decente și de o pătură de mijloc. Toți politicienii ar avea o surpriză atunci. Ar vedea și implicarea omului în viața publică. Ai impresia că nu se vrea.

    • Rodica Răspunde

      Ai dreptate , am spus-o si eu cu alte ocazii ca , din pacate , si minoritatea maghiara de la noi este manipulata de acest udmr prin ….personajele pe care le are numite în functii de conducere ! Exact ca majoritatea celor din partidele romanesti , asta ca sa nu avem discutii ca doar unii ar fi mai (in)corecti ca ceilalti . Si , ma repet , daca pe TOTI politicienii nostri i-ar interesa mai mult ROMANIA si cetatenii ei , nu am fi în situatia în care am ajuns acum . Apropo , de la ăstia care-au ….inaugurat acum cam ce comision a încasat primarul ? C-asa se zvoneste prin targ – aprobari doar cu comision (sub alta denumire) ! Cam astea sunt ….marile investitii si proiecte , din care au satmarenii …..de castigat !

  4. Popidu Răspunde

    Vezi că scot rotweileru și îți mănâncă toate viețile miau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.