PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

MĂRTURIE. Pacient ținut ore în șir în dureri, la UPU. Nimeni nu i-a dat un calmant

O femeie din județul Satu Mare susține că tatăl său, ce a trecut printr-un accident vascular, a fost ținut la UPU Satu Mare (Unitatea de Primiri Urgențe) ore în șir, în dureri, fără să i se acorde vreun calmant.
Medicul i-ar fi spus bărbatului că există riscul să mai sufere un accident vascular,însă, cu toate acestea, potrivit fiicei bărbatului, medicul l-ar fi tratat cu indiferență.
„Tata a ajuns la Urgență de două ori în patru zile. A trecut printr-un accident vascular în urmă cu doi-trei, tot ce se poate face este să aștepte. Așa s-a spus și în urmă cu câțiva ani. Să aștepte cu dureri imense de cap, după patru ore și patruzeci de minute în care s-au recoltat doar probe de sânge și rezultatele nu sunt gata. Același doctor de gardă de joi, cu aceleași acțiuni. Patru ore și patruzeci de minute fără un medicament, un Algocalmin, un Paracetamol, orice. Pai, doctor bun ce sunteți, dacă în urmă cu două zile i-ați spus că poate face un alt AVC, ce mai așteptați? Sunteți de râsul omenirii. Sătmărenii trebuie să știe că ne lăsăm părinții/rudele în mâna unor incompetenți”, spune femeia. 
Exit mobile version