Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

MĂRTURIE. Pacient ținut ore în șir în dureri, la UPU. Nimeni nu i-a dat un calmant

O femeie din județul Satu Mare susține că tatăl său, ce a trecut printr-un accident vascular, a fost ținut la UPU Satu Mare (Unitatea de Primiri Urgențe) ore în șir, în dureri, fără să i se acorde vreun calmant.
Medicul i-ar fi spus bărbatului că există riscul să mai sufere un accident vascular,însă, cu toate acestea, potrivit fiicei bărbatului, medicul l-ar fi tratat cu indiferență.
„Tata a ajuns la Urgență de două ori în patru zile. A trecut printr-un accident vascular în urmă cu doi-trei, tot ce se poate face este să aștepte. Așa s-a spus și în urmă cu câțiva ani. Să aștepte cu dureri imense de cap, după patru ore și patruzeci de minute în care s-au recoltat doar probe de sânge și rezultatele nu sunt gata. Același doctor de gardă de joi, cu aceleași acțiuni. Patru ore și patruzeci de minute fără un medicament, un Algocalmin, un Paracetamol, orice. Pai, doctor bun ce sunteți, dacă în urmă cu două zile i-ați spus că poate face un alt AVC, ce mai așteptați? Sunteți de râsul omenirii. Sătmărenii trebuie să știe că ne lăsăm părinții/rudele în mâna unor incompetenți”, spune femeia. 

11 comentarii

  1. anonymus Răspunde

    nu le-a fost deajuns cât le-au mărit salariile lă aștia din spitale, dacă nu la deschizi ușa cu capul te lasă să mori. poate îi aduce PNL-ul cu picioarele pe pâmănt și le mai diminuează salariile, că la cât se strofocă la serviciu nu merita o asistentă mai mult de 2500 de lei și un doctor de 4500 lei pe lună!!!!!!!!!

  2. cityzen Răspunde

    asistentele și medicii de gardă nu lucrează noapte între orele 22,00-07,00, numai ziua după ora o8,45 când asistentele au servit deja cafeaua și îl așteaptă pe medic să ajungă la serviciu dacă nu întârzie și pe la 09 sau 10 se apucă de treaba până la 12, 13,00 după care la tigară și către casă!

  3. Nicaierisipestetot Răspunde

    Bine punctat anonymus! Nici eu nu le-aș da salarii mai mari. Is multi dintre ei niste inapti. Am dus-o pe fiica mea de 2 ani la urgență. I-au recoltat 3 probe pt analize chinuindu-mi copilul vreo 2 ore cu pauze, cică sa se liniștească. Au ințepat-o de 12 ori in toate locurile posibile unde credeau ei ca vor găsi vena. Cică nu avea vene. Efectiv mi-a venit sa îi strâng de gât. Nu îi spun nimic, cum is analizele și is foarte antisociali, flegmatici. Era un medic la urgență la pediatrie care era preocupat sa stinga becurile uitate aprinse de alții nu sa se preocupe de copiii care erau la urgență. Multe dintre lichelele din spital nu au ce cauta acolo!

  4. profesor Răspunde

    Acolo e CASA GROAZEI!!!! dar nimeni nu e sancționat.

  5. Osan Răspunde

    Sunt aproape toti medicii si asistentele niste incompetenti,in frunte cu alcoolista de doctorita roca.Sa aiba parte toate familiile lor de aceleasi tratamente, pe care ei le acorda pacientilor,iar spagile pe care le iau sa le foloseasca doar pentru coroane.

  6. ciprian Răspunde

    Mai rotitii pe oamenii astia ca s-au rutinat acolo…

  7. Altu Răspunde

    Hai ,Toncila ,premiaza-i cu o noua mărire de salar, că își fac treaba foarte bine. Și ei , și polițaii, finanțiștii, administrația locală,etc. Mai taie la putorile din privat, că își i-au nasul la purtare,nu le mai ajunge minimul pe economie. Și da-le la bugetari voucher pt Maldive, Hawaii,Canare,nu îi umili cu litoralul nostru.

  8. Beny Răspunde

    Ce pretentii poti avea, daca cel mai bine platit medic din Satu Mare e seful de la Morga, socrul lui Adrian Cozma ? 27.000 de lei net pe luna

    • satmarean Răspunde

      Gresit! la urgente medicii trec de 30.000 si asistentele de 5000. cam toti. sa vezi ce este la ambulanta, asistentii pe la 7-8.000 si doctorii peste 35.000.

      • ionut Răspunde

        Esti un invidios mincinos. Medicul ia salariul 7500 lei si cu garzi ajunge aproape de 11000 lei, stiu bine ce spun. Asa ca nu mai inventati sume de 35000 lei salariu. Nici macar bruturile nu sunt nici pe departe cat le vehiculezi

  9. Ionut Răspunde

    Sa nu mai comenteze toti idiotii nestiutori si invidiosi. Nici la farmacie nu primiti calmantele fara reteta, nu va intrebati de ce, sunt periculoase pentru un individ bolnav ca cel din articol care mai suferise un AVC. Calmantele intrerup anumite functii din corp ca sa nu se mai transmita durerea intre creier si centrii nervosi, dar pentru un organism bolnav este daunator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.