PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Sute de sătmăreni la concertul Voltaj. Spectacol aniversar

Sute de sătmăreni au participat în această seară, în parcarea unui  mall, la concertul aniversar cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea trupei Voltaj.  Membrii trupei au revenit fără emoţii la Satu Mare, oraş de care îi leagă o amintire nu tocmai plăcută, când la ziua oraşului a căzut copertina scenei peste ei.

Concertul face parte din turneul național aniversar care are loc în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamț, Brăila și Buzău. În plus, trupa lansează albumul care poartă numele show-ului aniversar: „Ca la 20 de ani”.

Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”(alături de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.
În 2016, VOLTAJ a lansat albumul „X”, material care conține 10 piese, printre care „Din toată inima„, „De la capăt„, „Kori Gent”, „Nana” (alături de Ruby), „A XII-A”, „Anotimpuri”, „X”.

Hituri precum „Pic, pic„, ‘Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, “Mi-e dor de” au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru piesa “Cred că-s HIP”, apoi a lansat, alături de peste 200 de tineri talentați, cursanți ai școlilor de muzică Voltaj Academy, single-ul și clipul „Dincolo de stele”.

Fanii trupei au avut ocazia să cânte melodiile în parcarea mall-ului,chiar cu trupa pe scenă.