Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

VIDEO. Sute de sătmăreni la concertul Voltaj. Spectacol aniversar

Sute de sătmăreni au participat în această seară, în parcarea unui  mall, la concertul aniversar cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţarea trupei Voltaj.  Membrii trupei au revenit fără emoţii la Satu Mare, oraş de care îi leagă o amintire nu tocmai plăcută, când la ziua oraşului a căzut copertina scenei peste ei.

Concertul face parte din turneul național aniversar care are loc în orașe precum Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Satu Mare, Deva, Sibiu, Piatra Neamț, Brăila și Buzău. În plus, trupa lansează albumul care poartă numele show-ului aniversar: „Ca la 20 de ani”.

Pe noul material discografic se regăsesc „100 de ani”, „Amprente”, „Cred că-s hip” (feat. Noaptea Târziu), „Nu doar de ziua mea”(alături de Andra), „Las tot”, cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.
În 2016, VOLTAJ a lansat albumul „X”, material care conține 10 piese, printre care „Din toată inima„, „De la capăt„, „Kori Gent”, „Nana” (alături de Ruby), „A XII-A”, „Anotimpuri”, „X”.

Hituri precum „Pic, pic„, ‘Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, “Mi-e dor de” au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În iunie 2017, trupa a colaborat cu vloggerii Noaptea Târziu pentru piesa “Cred că-s HIP”, apoi a lansat, alături de peste 200 de tineri talentați, cursanți ai școlilor de muzică Voltaj Academy, single-ul și clipul „Dincolo de stele”.

Fanii trupei au avut ocazia să cânte melodiile în parcarea mall-ului,chiar cu trupa pe scenă.

18 comentarii

  1. Satmareanu’ Răspunde

    Betegilor! joi seara concert?

  2. ... Răspunde

    Dar de ce nu sătmărene? Facem deja garduri din cârnați, economia bubuie și duduie, curge lapte și miere prin robinete, toate toaletele sunt poleite cu aur, Satu Mare s-a oferit să acorde un credit de sute de miliarde de euro nerambursabili pentru relansarea economiei UE. Ne permitem niște distracție. Buli să fie, restul nu contează! ???

  3. x-ulescu Răspunde

    mai bucurati-va cat puteti ,vine pnl la putere ,veti lucra si sambetele ,pe acceasi bani ,fara plata suplimentara.
    asta daca nu cumva pe mai putini bani

    • Altu Răspunde

      Ce, ți-a revenit glasul. Du-te și bate coasa la alte uși ,bugetar nesimțit. Ți -e o să-ți taie ,cum și merită multi bugetari,nu celor din privat care muncesc pe salarii de nimic să vă țină pe voi.

      • altu Răspunde

        votati pnl-ul si veti fi sclavi ca pe vremea pdl-ului , de fapt e tot celasi lucru , tva 25 % pentru TOATA lumea .nu numai pentru bugetari ,salar minim 700 de lei.Cati dintre voi sunteti sadomasochisti ?? cautati pe google daca nu stiti ce inseamna !!

    • pixulescu Răspunde

      Pomenești că în ultima instanță vei fi nevoit să lucrezi și tu pentru porția ta zilnică de amestecată! Rău ai ajuns!

  4. pixulescu Răspunde

    Mi-am dat eu seama de ce e ofticat @x-ulescu! E în doliu politic! Acum e cum e, dar stați să vedeți după primul tur la prezidențiale!

    • pixulescu Răspunde

      credeti ca muianis ajunge in turu 2 ?? pai rezervele de droguri ale # hastagistilor se imputineaza , masinile cu care merge diaspora la vot sunt retinute la vama ca furate , maroul barna e de kkt cu fondurile europene

  5. mihail Răspunde

    @all:si cand te gandesti ca majoritatea mancatorilor de cacat de aici sunt romani…Si va mirati ca se pisa ungurii pe noi!La treaba tovarasi!

    • mihail Răspunde

      si eu sunt roman ..deci …ma ling pe buze

    • y Răspunde

      @mihail, nu se p…, dar drept vorbind se amuză. Îți spune asta un ungur. Nu înțeleg schimbul acesta de … nu știu cum să numesc. Adică la ce este bun. Cine are atâta energie ar face bine și să-și consume în scopuri mai bune. Măcar să măture niște frunze doar e sezonul acum.

  6. pixulescu Răspunde

    Uite @x-ulescu! O să iau pas cu pas ca să nu-ți explodeze restul de cerebel ce mai ai.
    1. Deci văd că te plictisești și postezi prostii, te legi de anumiți politicieni, postezi aiurea fără legătură cu subiectul din articol. Așa este? Să știi că nu-s fan cum crezi tu așa că poți posta ce vrei de mine. Asta până te găsește cine trebuie pentru ofense, jigniri și alte cele. Să nu crezi că unii nu citesc postările astea nemoderate!
    2. Dacă cineva răspunde cu aceeași monedă la “comentariile” tale deplasate sari ca ars. Așa este?
    3. Dacă nu-ți place ție nu fă nici altuia. Se predă la cei 7 ani de acasă. Văd că la tine lipsește cu desăvârșire.
    În speranța că a ajuns informația unde trebuie
    Pixulescu

    • pixulescu Răspunde

      asta e CV -ul meu !!

      • pixulescu Răspunde

        Din reacția ta @x-ulescu îmi dau seama că nu ai înțeles nimic. Nu mă surprinde.????
        Tu să tot postezi ideile tale cu #haștaghiști și muianis sau ce o mai fi răsărind din capul tău. Apoi dacă te caută cineva de sănătate să nu mă deranjezi. Ce faci se cheamă lucru manual, adică făcut cu mâna proprie. Amin.?
        Din partea mea poftim ai o banană. Enjoy! Dar mestecă bine! ?

        • x-ulescu Răspunde

          e o amenintare securista ?

          • pixulescu

            De unde o scoți pe asta? E un sfat. Nu cred că faptul că nu sunt moderate comentariile e un accident sau că fac economie. Dar tu ești o amenințare la logica umană. Ai niște postări că mă doare capul când le citesc. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.