PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Gabriel Leș: Rețeta dezastrului PSD – Promovarea în funcții cheie a unor personaje controversate

Sentarorul PSD Gabriel Leș, fost ministru al Apărării, a arătat pe pagina sa de Facebook care a fost „rețeta succesului”, după ce PSD a suferit a patra înfrângere consecutivă. El este de părere că promovarea în funcții cheie a unor personaje controversate a reprezentat „rețeta dezastrului”.

Redăm mesajul integral al senatorului PSD Gabriel Leș:

„În ciuda gustului amar ce însoțește înfrângerea candidatului PSD în cursa prezidențială, ar tebui să mulțumim electoratului pentru acest din urmă semnal de alarmă. A patra înfrângere consecutivă ar trebui să trezească la realitate chiar și pe cel mai ignorant membru de partid.

Nu putem merge mai departe fără o reformă profundă, care nu este altceva decât revenirea la matca valorilor și principiilor care ne-au consacrat.

De ce am ajuns aici? Nu trebuie să cautăm explicații sofisticate. Deși PSD a performat la guvernare, promovarea în funcții cheie, de vizibilitate, a unor personaje neadecvate profesional, controversate, cu care românii nu au rezonat în niciun moment a reprezentat rețeta dezastrului. Competența profesională, expertiza, integritatea trebuie să redevină marcă înregistrată a Partidului Social Democrat”