PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

McDonald’s a început angajările la Satu Mare! Promite salariu de 2.000 lei net/lunar

McDonald’s a început angajările la Satu Mare. Restaurantul de tip-fast food a lansat anunțul oficial de angajare, unde precizează că cei ce candidează au posibilitatea de a câștiga 2.000 lei net/lunar.

McDonald’s-ul de pe Drumul Careiului se construiește în timp record. Termenul de finalizare este de două luni, ceea ce înseamnă că sătmărenii vor putea gusta din celebrii burgeri în chiar debutul Sărbătorilor de iarnă.

Lucrările la McDonald’s-ul din parcarea celor de la Kaufland au început în forță, iar fundația a fost deja săpată. Dacă totul va decurge conform planului, noul restaurant își va deschide porțile în data de 24 decembrie.

McDonald’s, angajați din Sri Lanka

La începutul lunii, wall-street.ro anunța că McDonald’s va angaja, începând de anul viitor, 30 de cetățeni din Sri Lanka. Aceștia fac parte dintr-un proiect pilot, la care compania apelează, în contextul deficitului de forță de muncă din România.

,,Aducem srilankezi. Avem un proiect in derulare, sunt in selectie si vor incepe sa lucreze incepand cu luna ianuarie. Incepem cu un pilon test, invatam si noi, ne obisnuim cu ei, ei cu noi. Aducem initial 30 de persoane, insa planificam sa continuam”, a declarat pentru wall-street.ro Irina Ignatescu, director de resurse umane in cadrul McDonald`s.