Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

McDonald’s a început angajările la Satu Mare! Promite salariu de 2.000 lei net/lunar

McDonald’s a început angajările la Satu Mare. Restaurantul de tip-fast food a lansat anunțul oficial de angajare, unde precizează că cei ce candidează au posibilitatea de a câștiga 2.000 lei net/lunar.

McDonald’s-ul de pe Drumul Careiului se construiește în timp record. Termenul de finalizare este de două luni, ceea ce înseamnă că sătmărenii vor putea gusta din celebrii burgeri în chiar debutul Sărbătorilor de iarnă.

Lucrările la McDonald’s-ul din parcarea celor de la Kaufland au început în forță, iar fundația a fost deja săpată. Dacă totul va decurge conform planului, noul restaurant își va deschide porțile în data de 24 decembrie.

McDonald’s, angajați din Sri Lanka

La începutul lunii, wall-street.ro anunța că McDonald’s va angaja, începând de anul viitor, 30 de cetățeni din Sri Lanka. Aceștia fac parte dintr-un proiect pilot, la care compania apelează, în contextul deficitului de forță de muncă din România.

,,Aducem srilankezi. Avem un proiect in derulare, sunt in selectie si vor incepe sa lucreze incepand cu luna ianuarie. Incepem cu un pilon test, invatam si noi, ne obisnuim cu ei, ei cu noi. Aducem initial 30 de persoane, insa planificam sa continuam”, a declarat pentru wall-street.ro Irina Ignatescu, director de resurse umane in cadrul McDonald`s.

17 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Oau,ce salar! Să lucreze bugetarii psdeului pe banii ăștia că ei sunt obișnuiți cu salarii mari . Noi restul, prostimea ne mulțumim cu minimul

  2. Yon Răspunde

    Salut,
    De unde au tras concluzia că se promite mega-salariul de 2000 lei??
    În pliant scrie că “poți” câștiga,dar nu mai scrie că dacă faci”target-ul”,lucrezi 14 ore/zi,suplimentare 0,dar dacă tragi ca și un sclav de lumea a 3-a și beșini de corporații,vei câștiga super salariul de 2000 lei,aproximativ 420 de euro cât un șobolan în Europa Occidentală,uluitor,băi frațiilor,nu că se va câștiga!!Titlu manipulator!
    I-aș întreba pe marii noștri europarlamentari aleși să apere interesul României pe bani mulți,voi ce pana mea păziți?!
    Că pe guvernanții noștri nu mai are rost,ei sunt ocupați cu pensii și salarii în sectorul bugetar…

    • Altu Răspunde

      Da, și mai spun că e deficit de forță de muncă,greșit e deficit de sclavi. La bugetari unde sunt salarii decente,de ce nu e deficit. Bine,ei vor spune că și acolo e lipsă,că neamuri și amante sunt tot timpul și le trebuie un loc călduț pe spatele altuia. Romanii dacă ar fi uniți ar putea boicota firmele cu salarii mici,pur și simplu nu mai cumperi de la ei. No,dar astea sunt vise, îmi dau o palmă și mă trezesc cu dancila președinte, că ăsta d nivelul românilor.

  3. Adrian Cozma Răspunde

    Yon, merita mai mult sa ramai asistat social, decat sa mergi la munca. Pesedistule!

  4. Satmarean Răspunde

    YON-ai perfecta dreptate, dar uita ce parere are Adrian Cozma, care tocmai se bucura ca Iohanis va fi din nou presedinte si va avea si guvernul lui . El iti recomanda sa fii pe ajutor social sau sa mergi la munca pt 2000 lei. Si asta va urma. Munca multa pe bani tot mai putini. Abia astept dupa 4 +1 ani de guvernare PNL sa vad cat va fii dificitu, euro, salariile, pensiile , km de autostrada terminati.,daca vor fi abuzuri putine in justitie, , informatizate institutiile si sa pastreze cati bugetari cred ei ca trebuie , cate spitale, scoli, gradinite se vor construi………si atunci ma mai gândesc cu cine votez1

    • Altu Răspunde

      Ce vrei să spui că PSD a dat la privat salarii. Știi cât s-a majorat minimul sub guvernarea PSD ,300 Ron net,din 2016- 2019. La bugetari s-a dublat chiar triplat. Eu care lucrez la privat de ce să votez PSD, salariul nu mi s-a mărit , vouchere nu primesc, preturile au crescut, nesiguranța pe stradă la fel, dacă am o problema medicala merg la privat pe bani, că statul nu are în veci bani cu toate că ,cotizez lunar la sănătate,etc. Spuneți voi pesedeilor ce motiv as avea să votez PSD. Nu zic că ăștia sunt mai buni dar încerc,eu nu am nimic de pierdut. Voi bugetarii aveți dar nu mie milă de voi că și pe voi vă doare în c.r de cei care vă plătim

      • x-ulescu Răspunde

        nici nu iti inchipui cat ai de pierdut ,da asta se va vedea peste cateva luni de guvernare orbanito-muianis
        O sa vrei sa pleci in America ,,dar VAI ..cu sapca primita de werner nu poti ..ca scutire de vize pt ,romani kanci/zero

  5. Q Răspunde

    Pina la urma o sa avem un presedinte neamt Klaus Johannis si un premier maghiar Orban Lajos.
    Super!!!

  6. Satmarean Răspunde

    Pt. Altu-eu vad ce esti frustat, ca bugetarii au, si cei de la privati nu, dar tu tocmai pe cei care tin cu privatul votezi . O sa vad peste inca 3 ani cu, cat o sa- ti creasca salariul. Va fi mai mult de 300? Eu nu cred. Vei ramane tot cu ce ai acum. Si daca o sa abroge oug 114 si se liberalizeaza pretul la curent si gaze sa vezi cat o sa platesti peste 3 ani. Sa stii ca nu-i impiedica nimeni pe privati sa dea vouchere si alte facilitati, dar vor numai pt ei, la fel si bugetarii merg la fel ca tine la aceleasi spitale si in aceleasi conditii. Si inca ceva: daca vroiai puteai fi si tu bugetar! Nu vad de ce ei treb sa aiba un venit mic pt ca asa aveti dv nu mai bine ar v- ar mari voua?

  7. Satmarean Răspunde

    Inca ceva. Cei la cate s- a triplat salariul sunt medicii, asistentii, si ceva pe la profesori, restul este o grila la care treb sa se ajunga in ……2022. Acum sigur nu se va intampla……spre bucuria ta. Referitor la impozitul si cas- ul platit sa stii ca bugetarii platesc muuult mai mult dacat unul la privat cu salar minim, si primim aceleasi servicii.!!!!

    • Altu Răspunde

      Păi dacă v-a mărit să vă faceți treaba,se vede în fiecare zi cum munciți,numai în bătaie de joc. Eu daca nu îmi fac treaba sunt dat afară,voi omorâți oameni, îi agresați și nu se întâmplă nimic. Apropo, ai văzut că datoria externă a țării a crescut în 9 luni cu 9 miliarde Euro? De unde crezi că au dat măririle când un privat ține în spate 1.7 bugetar+ pensionar. Cum poate cel cu venitul cel mai mic să plătească pe cel cu venit mai mare. Doar din împrumuturi,dar până când. Sper să dea țara faliment, oricum plec în străinătate și mă doare undeva de ce se va întâmpla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.