PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O nouă zonă de agrement în Satu Mare: terenuri de tenis, parcări și alei pietonale

Primăria municipiului Satu Mare are în vedere amenajarea unei noi zone de agreement. Municipalitatea vrea să construiască mai multe terenuri de tenis, parcări pentru autoturisme și alei pietonale.

Noua zonă de agrement ar urma să fie amenajată pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Concret, este vorba de o zonă pentru terenuri de sport, zonă compusă din cinci terenuri de tenis, o clădire administrativă (parter plus un etaj), mai multe parcări pentru autoturisme, alei pietonale și spații verzi. Accesul carosabil și pietonal la amplasament se va realiza din drumul asfaltat între strada Dara și zona sud Rachel.

Obiectivul propus pentru  municipiul Satu Mare este în concordanță cu prevederile strategiei locale de dezvoltare urbana si se va integra in Unitatea Teritorial de Referinta din are face parte, astfel toți locuitorii vor beneficia de zone de agrement sport în aer liber atât de necesar pentru recreere.

Publicul este invitat să participe la o dezbatere publică privind acest obiectiv. Dezbaterea va avea loc vineri, 8 noiembrie, de la ora 12.00, în sala de ședințe a Primăriei Satu Mare.