Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

O nouă zonă de agrement în Satu Mare: terenuri de tenis, parcări și alei pietonale

Primăria municipiului Satu Mare are în vedere amenajarea unei noi zone de agreement. Municipalitatea vrea să construiască mai multe terenuri de tenis, parcări pentru autoturisme și alei pietonale.

Noua zonă de agrement ar urma să fie amenajată pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare. Concret, este vorba de o zonă pentru terenuri de sport, zonă compusă din cinci terenuri de tenis, o clădire administrativă (parter plus un etaj), mai multe parcări pentru autoturisme, alei pietonale și spații verzi. Accesul carosabil și pietonal la amplasament se va realiza din drumul asfaltat între strada Dara și zona sud Rachel.

Obiectivul propus pentru  municipiul Satu Mare este în concordanță cu prevederile strategiei locale de dezvoltare urbana si se va integra in Unitatea Teritorial de Referinta din are face parte, astfel toți locuitorii vor beneficia de zone de agrement sport în aer liber atât de necesar pentru recreere.

Publicul este invitat să participe la o dezbatere publică privind acest obiectiv. Dezbaterea va avea loc vineri, 8 noiembrie, de la ora 12.00, în sala de ședințe a Primăriei Satu Mare.

 

14 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Dar ce harnică primărie avem, după ce a amenajat spațiul dintre poduri,pe locul Cubicului au realizat acel spatiu de sport,relaxare,etc.,au terminat pasarela pietonală peste Someș,au renovat tot centrul,acum vor realiza un nou proiect. Bravo, vedeți cârcotașilor,asta e primar. Ce spune și face nu ca alții. Nu,nu sunt beat, e doar bășcălie.

    • sdgd Răspunde

      Primaru e convins ca ne-a prostit cu proiectele lui false. Si asa va fi, cand va recandida o sa minta ca el a facut sute de proiecte

  2. ... Răspunde

    Cum a comentat stirea asta unul pe facebook. Ar fi interesant de aflat a cui este terenul si cu cat se vinde. Nu este prioritate zero acest proiect mai ales acolo. Parerea mea este ca vin la anul alegerile si cineva incearca sa ne vanda iarasi fum impachetat cu fundita roz bonbon. Normal ar fi ca cineva big boss sa traga anual o linie si sa ne spuna ca din ce a promis ce s-a realizat. Chiar ce s-a realizat?

  3. praf in ochi Răspunde

    Acel teren a fost mult timp pus in vanzare, erau niste hale vechi pe el si acum s-au daramat. Ar fi frumos sa aflam si noi de la cine s-a cumparat acel teren si cu ce pret. Poate pun domnii ziaristi niste intrebari nu doar dau copy paste la ceea ce li se trimite sa publice.

  4. adipop Răspunde

    Va spun eu care e afacerea e terenul lui Tarr Szilard copilul nazdravan TarrBeton locueste pe Dara 200m de teren Gabor K.plateste????

    • Rodica Răspunde

      Du-te mai , eu nu cred asa ceva ! Cum , cel mai corect , primul om al orasului , model de seriozitate si constiinciozitate , sa fie implicat în asa ceva ? Nu se poate , cei de la udmr sunt imaculati ! Ei nu umbla cu dedesubturi , fii serios ! Pana aici nu a fost bașcalie (cum zicea cineva pe-aici) ci mistocareala ! Si ce-mi place , ca sunt siguri cei de la udmr de un nou mandat la alegerile urmatoare ; deci s-a prelungit programul de ….guvernare Orban ! Viktor , nu Ludovic !

  5. Noi Răspunde

    Primaru sa construiasca pista de bicilete pana la padurrea noroieni cum era in proiect

  6. Om Răspunde

    Frumos ca se fac proiecte, dar sa se realizeze intai cele anterioare. Pasarela promisa peste Somes cine trebuie sa o realizeze si cand?

  7. unu Răspunde

    Dar de STADIONUL UNIO au uitat deja borfasii, facem unul nou de ce sa reparam ?

    Va spun, nu puteti trece pe acolo ce infect e acel loc ! Crime, violuri, droguri, tigari gasiti ce vreti acolo !

    Asta ne caracterizeaza ! Bravo.

  8. Proiectantu' Răspunde

    ???????? si uite cum Gabor ne vinde iar pielea ursului din padure! Faine desene, astept si proiectul Disneyland din parcarea de la Lidl, ca McDonalds-ul din parcarea de la Kaufland nu era suficient!

  9. cityzen Răspunde

    Himerele sau basmele electorale ale primarului Kereskenyi, pe care nu le mai bagă nimeni în seamă, la fel ca al treilea pod și puntea de peste Someș de la Nepi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Âștia de la Primăria SM nu mai știu cum să-și justifice salariile și plătesc proiectanților pentru proiecte moarte din fașă tot felul de planuri de situații și puzuri de încadrare în zonă, irosind banii publici!!!!!!!!!!!!!!

  10. .???. Răspunde

    Vreau sa vad si denumirea firmei de proiectant , care scoate proiecte pe banda rulanta. E cumva Sigma proiect a lui domnul Güntner.

  11. Rodica Răspunde

    Si , uitai ceva – arata nemaipomenit in desen pergolele acelea pe alee , am impresia ca …voi fi in Japonia la sarbatoarea ciresului ; da puteau sa …..deseneze si niste bancute acolo ; ce mai ….viitor oras aristocratic ! dom primar , au înnebunit salcamii ……

    • y Răspunde

      Eu zic că “miroase” a cireș japonez. Dar hârtia “suportă” orice. Nu știu când bagă la tărtăcuță cine trebuie că oamenii sunt sătui de proiecte frumos desenate (pe cuvântul meu de onoare, zici că unii cred că suntem la școala elementară sau încă la grădiniță). Ceva concret am vrea din cele deja visate, dar finalizat. Una bucată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.