PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. UPDATE. Accident grav între Satu Mare şi Carei. Traficul, reluat pe un fir

UPDATE. Accident grav între Satu Mare. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Satu Mare, circulația rutieră pe DN19 (E671) Carei – Satu Mare s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni între două autoturisme, traficul fusese oprit total între localitățile Moftinu Mic și Paulian.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Accident grav între Satu Mare. Traficul este blocat! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN19 (E671) Carei – Satu Mare, între localitățile Moftinu Mic și Paulian, județul Satu Mare, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite.

Circulația este oprită pe ambele sensuri.

Accidentul a avut loc pe DN 19, în loc. Moftinu Mic, pe podul de trecere peste calea ferată,, între 2 autoturisme, informează ISU Satu Mare.
Trei persoane au fost implicate, dintre care una blocată în autoturism. Două persoane au fost transportate la UPU SATU MARE cu diferite răni/ traumatisme, în stare de conștiență.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD.

Ce spune Poliţia:

“La ora 13.49, am fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe podul de la Vraja Crasnei. Din primele verificari se pare ca un șofer de 23 de ani, din Satu Mare, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpada astfel ca pe pod a intrat în coliziune cu auto care circula din sens opus, condus de o femeie de 37 de ani, din Satu Mare. Ambii șoferi și un pasager din prima mașina menționata au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Șoferița a fost testată, rezultatul fiind negativ. Tânărul nu a putut fi testat la fata locului. Ambilor li se vor recolta probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii”, precizează IPJ Satu Mare.