Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

FOTO. UPDATE. Accident grav între Satu Mare şi Carei. Traficul, reluat pe un fir

UPDATE. Accident grav între Satu Mare. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Satu Mare, circulația rutieră pe DN19 (E671) Carei – Satu Mare s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni între două autoturisme, traficul fusese oprit total între localitățile Moftinu Mic și Paulian.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Accident grav între Satu Mare. Traficul este blocat! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN19 (E671) Carei – Satu Mare, între localitățile Moftinu Mic și Paulian, județul Satu Mare, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, două persoane au fost rănite.

Circulația este oprită pe ambele sensuri.

Accidentul a avut loc pe DN 19, în loc. Moftinu Mic, pe podul de trecere peste calea ferată,, între 2 autoturisme, informează ISU Satu Mare.
Trei persoane au fost implicate, dintre care una blocată în autoturism. Două persoane au fost transportate la UPU SATU MARE cu diferite răni/ traumatisme, în stare de conștiență.
La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD.

Ce spune Poliţia:

“La ora 13.49, am fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe podul de la Vraja Crasnei. Din primele verificari se pare ca un șofer de 23 de ani, din Satu Mare, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpada astfel ca pe pod a intrat în coliziune cu auto care circula din sens opus, condus de o femeie de 37 de ani, din Satu Mare. Ambii șoferi și un pasager din prima mașina menționata au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Șoferița a fost testată, rezultatul fiind negativ. Tânărul nu a putut fi testat la fata locului. Ambilor li se vor recolta probe biologice de sânge pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii”, precizează IPJ Satu Mare.

26 comentarii

  1. shumaheru Răspunde

    bineinteles beeeeeeeeemweu !!!!!!!!!!

  2. y Răspunde

    Iar un tăntălău tinerel s-a dat în stambă!
    Propun obținerea permisului de conducere după împlinirea vârstei de 25 de ani!

    • Bogdan Răspunde

      Da da si cel putin sa aiba 12 clase, nu vreau sa jignesc pe nimeni dar toti analfabeti au permis. Si nu ar strica ca pana la împlinirea unui an de cand e in posesia premiului sa aiba voie să conducă doar masini cu motoare mici.

    • y Răspunde

      Nu eu am scris dar acum sunt de acord parțial. Sunt prea multe accidente de acest fel. Ar trebui limitată valabilitatea permisului până la o limită de cai putere asta până le vine mintea la cap sau măcar capătă ceva experiență. Nu mă interesează dacă vor să moară dar pot omorâ oameni complet nevinovați. Doar atât aș vrea să știu dacă beemweul era ori ba cu volan pe dreapta. Nu că ar fi motiv de scuză.

  3. s.m. Răspunde

    Sa fie introdus modelul German, pentru obtinerea si detinerea permisului. In primele 2 ani daca depaseti viteza si esti prins ai o amenda urrrrriasa, se suspenda permisul chiar si pana la 2 ani si trebuie sa dai testul psihologic din nou. Esti prins baut la volan, se suspenda permisul, din nou amenda. Periodic trebuie sa duci urina la analizat din care sa reiese ca nu bei, trebuie sa mergi la pshiolog si cand el va zice si analizele sunt in regula,recapati permisul. Astea toate poate sa dureze luni sau ani si toate trebuie platite din buzunar. Astept!

    • Marius Răspunde

      Foarte bine spus si punctat!!!Cei plecati din zona Sanislau,Petresti,Ciumesti si stabiliti in zona Mannheim-Ludwigshafen-Heidelberg pot confirma acest lucru!Astept si eu sa fie la fel si la noi!

  4. Driver Răspunde

    Foarte corect zis.
    Iara un cocalar cu un bmw de 2000 de euro.
    Ce oameni..

  5. Fan Mazda Răspunde

    Cred că i s-a dus spatele. BMW iarna e nasol de condus, ai piscat accelerația și ai și spatele gol, faci cerculețe, spatele merge in dreapta, întorci volanul spre dreapta și viceversa cu stanga, drifturi numai pe asfalt.

  6. Mamaligar Răspunde

    Unde scrie ca soferul vinovat conducea BMW-ul?

    • Norick Răspunde

      Nu-ti trebe multa scoala sa tragi concluziile din pozele alaturate. Doar atunci ai scutire, daca circuli cu caruta… 😛 🙂
      Peace ! 🙂

      • Mamaligar Răspunde

        Am observat ca tu ai un nivel de inteligenta foarte mare, defapt toti comentatorii de aici au foarte multa scoala, mai ales latratorii! Eu nu am prejudecati iar in poze vad ca sunt doua masini avariate, nu am fost de fata si nici nu am participat niciodata impreuna cu specialisti la o ancheta in urma unui accident ca sa pot trage concluzii. Ideea e ca in general articolele pe acest site sunt de tot rahatul exact pe masura sunt si majoritatea comentariilor, dar nici eu nu fac exceptie pentru ca ma mai obosesc sa tastez comentarii dupa ce citesc articolele acestui site eminent. :-)))

        • Norick Răspunde

          Stai calm hombre si nu te enerva . 🙂 Pe acest site cu inteligenta nu prea ajungi departe . 🙂
          Ce am scris mai sus , este ca se vede clar din poze , ca bemweul a derapat si lateral s-a ciocnit de masina cealalta , care este lovita doar in fata – ergo asta a circulat regulamentar .Nu trebuie sa fii specialist , sau expert in domeniu si nu ai nevoie nici de un IQ peste 100 . Doar un pic de logica si bineinteles permis de conducere…. In rest toate cele bune 🙂 😛

          • altu fără bmw

            Așa cum ai observat @Norick n-are băiatu aista mamaligar permis de conducere poate doar pentru căruță cu una bucată măgar-putere. Atunci îi bai când ăștia se urcă în copârșeuri cu volan pe dreapta, permis luat la loz în plic și te trezești cu ei peste tine! Bine că nu s-au accidentat serios de tot pentru că se putea foarte ușor.

          • Norick

            @ altu fără bmw : din pacate statisticile iti dau dreptate..(evident si eu.. :-)) 😛
            Peace ! 🙂

          • Mamaligar

            Stau destul de calm pe sosele de vreo 22 de ani fara sa fi facut un accident. Sunt convins ca am mai multi km condusi decat multi specialisti de aici, si chiar am si un BMW (sub 70 000 km) oricat de incredibil vi se pare voua (defapt nu prea ma intereseaza daca ma credeti). Din comentariile anterioare am vrut sa subliniez ca daca ai BMW esti judecat din start. Pana la urma oricine are dreptul la o parere….

          • Norick

            Las-o balta copile. Aici nu era vorba cine ce matchbox are acasa , si de cat timp joaca .. 🙂 😛
            P.S. de mine poti sa ai si avion cu motor – tot ramai in urma… 😛

          • Mamaligar

            Atunci ……. Drum Bun :-))) – batrane

          • Norick

            ?

    • altu fără bmw Răspunde

      Din câte știu eu acolo depășirea este interzisă. Atât am vrut să menționez. 99,99% BMW-ul este de vină. Iar cum beemweul are tracțiunea pe spate pe vreme din asta una două fuge de sub tine mai ales la un șofer neexperimentat.

      • Klaius Wernier Marshalier Joianniss Răspunde

        ”Un martor spune ca BMW-ul a avut cauciucuri de vara în spate, all-season în față. Cum a urcat pe pod i-a fugit spatele, a alunecat vreo zece metri pe lateral, până când cele două mașini s-au lovit. Dar nu a avut viteză”.

  7. Sorin Răspunde

    Voi care tot va luati de “astea cu Bmw-uri “ aveti grija ca pierdeti autobusul

    • shumaheru Răspunde

      ai beeemweu ?? posibil in curand sa citim si de tine …nu masina e de vina ci tampitul de la volan

  8. 007 Răspunde

    Pasarelele si podurile sunt extrem de periculoase, mai ales iarna. Pamantul este suficient de cald incat sa poata mentine gheata topita, mai ales cand e aplicata sare pe strada. Insa, podurile au un pasaj de aer rece care trece peste si pe sub drum. Poleiul si gheata sunt insesizabile pe majoritatea podurilor, dar exista 100%, CHIAR DACA AFARA NU SESIZEZI TEMPERATURA SUB 0 GRADE. Oare cati soferi tineri stiu acest lucru ?Indiferent de tipul de tractiune al autovehiculului in momentul in care se intra(circula)pe poduri,si nunumai, cu viteza neadaptata conditiilor de drum,inevitabil vei suporta consecintele actiunii…iar acest lucru te poate costa viata ta a celor dragi a cuiva, plata de pensii de invaliditate,spitalizari,despagubiri,etc,etc, si doar in rare situatii , reperatii minore si/sau o spaima sanatoasa,pentru care la unii este o invatatura de minte, la altii…
    Am un autoturism 4×4, de ultima generatie ,dotat cu tot tacamul tehnic,dar sa stiti ca am avut situatii cand prea mult m-am increzut in dotarile tehnice si nu la experenta mea ,circuland pe soselele patriei mai bune sau mai proaste,cu sau fara zapada, si era s-o bag pe maneca…!Concluzia,NU VA LASATI FURATI DE DOTARILE AUTOTURISMULUI,CIRCULATI RESPONSABIL,VORBA SPOTULUI PUBLICITAR,,CINEVA CARE VA IUBESTE VA ASTEAPTA ACASA” SI DIN PARTEA MEA ,,BANII CARE I-ATI CASTIGAT MUNCIND CU GREU,NU-I DATI PENTRU PROSTIA SI AVENTURA VOASTRA DE O SECUNDA LA VOLAN,LA CEI PE CARE I-ATI NENOROCIT.
    In rest DRUM BUN !

  9. Marin Răspunde

    La Vraja Crasnei este pod peste Crasna, nu peste calea ferată. Unde a fost accidentul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.