PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Brad original la un partid în Satu Mare. Împodobit cu pozele liderilor

Brad original împodobit cu pozele liderilor la un partid in Satu Mare. Bradul din sediul Pro România este unul cât se poate de original, împodobit, pe lângă instalaţia luminoasă, cu fotografii din campania electorală. Chiar în vârful bradului este fotografia coordonatorului filialei judeţene, deputatul Octavian Petric.

“Avem strategi aici şi persoane care se ocupă de  lucruri serioase. Uite ce frumos e bradul împodobit, păcat că nu avem zăpadă, că ar fi mult mai frumos şi senzaţia e mult mai mare pentru sărbătorile de iarnă”, a spus Petric, într-o conferinţă de presă.

“Pentru anul viitor o să ne copieze şi ceilalţi”, a spus Ciprian Ardelean.

În cadrul întâlnirii, Petric a arătat că anul 2019 a fost unul bun pentru partid, formaţiune care îşi propune să aibă candidaţi în toate localităţile.

“2019 a fost anul confirmării pentru Pro România. Avem organizații active în aproape toate localitățile din județ, iar la alegerile din acest an ne-am clasat în media partidului la nivel național, dar peste organizațiile din județele vecine. (…) Pentru alegerile locale ne propunem să avem candidați în toate localitățile, atât la primărie cât și la consiliul local. Ne bucurăm că suntem în creștere în ce privește opțiunile electoratului”, a declarat Octavian Petric.