Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Brad original la un partid în Satu Mare. Împodobit cu pozele liderilor

Brad original împodobit cu pozele liderilor la un partid in Satu Mare. Bradul din sediul Pro România este unul cât se poate de original, împodobit, pe lângă instalaţia luminoasă, cu fotografii din campania electorală. Chiar în vârful bradului este fotografia coordonatorului filialei judeţene, deputatul Octavian Petric.

“Avem strategi aici şi persoane care se ocupă de  lucruri serioase. Uite ce frumos e bradul împodobit, păcat că nu avem zăpadă, că ar fi mult mai frumos şi senzaţia e mult mai mare pentru sărbătorile de iarnă”, a spus Petric, într-o conferinţă de presă.

“Pentru anul viitor o să ne copieze şi ceilalţi”, a spus Ciprian Ardelean.

În cadrul întâlnirii, Petric a arătat că anul 2019 a fost unul bun pentru partid, formaţiune care îşi propune să aibă candidaţi în toate localităţile.

“2019 a fost anul confirmării pentru Pro România. Avem organizații active în aproape toate localitățile din județ, iar la alegerile din acest an ne-am clasat în media partidului la nivel național, dar peste organizațiile din județele vecine. (…) Pentru alegerile locale ne propunem să avem candidați în toate localitățile, atât la primărie cât și la consiliul local. Ne bucurăm că suntem în creștere în ce privește opțiunile electoratului”, a declarat Octavian Petric.

14 comentarii

  1. y Răspunde

    Asta se cheamă boală. Pentru diagnostic vă rog apelați la Enătescu sau la vreun alt coleg de-al dânsului disponibil.

  2. Romanu' Răspunde

    Da unde e dottore Cojak????????????????????? Zis Cuie Moica?
    Niste rebuturi….

  3. bla Răspunde

    In fruntea partidului, ca o stea calauzitoare , sta shefu? au tras o colinda de partid? cadouri? let me guess… stampile! :))

  4. ... Răspunde

    Și-a adus aminte de unde coborâse recent?? Să-i spună cineva că nu-i haios, e absolut dezgustător. ?Narcisismul se tratează. Individul ăsta știe pentru ce împodobim bradul de Crăciun an de an??? Nu de alta dar este și mirean la Episcopia Maramureșului și Sătmarului!

  5. Gugu Stiuk Răspunde

    Daca era plop intelegeam,insa asa…

  6. Observator Răspunde

    Grotesc .

  7. gheorghe Răspunde

    Asa-s lacheii(petric…aaa&co) precum seful(pontache).Inchinaciune tieeee!!!!preacucernice si intrutoate stiutor seffffff….ceva colinde cu numele lor sa urmezeeeee!!!Ce minte ingusta poti avea ca sa faci una ca asta.Intr-un fel ii inteleg ca fac si ei ce pot(stiu)ca sa nu uite lumea de ei.Oare mai sunt oameni care sa voteze astfel de bipezi?Si pentru ca este Craciun va doresc tuturor sarbatori frumoase!!!

  8. Barananike Răspunde

    Daca ar fi agatati cu o funie pe bune de un brad,nu doar niste poze. ?

  9. Q Răspunde

    Incursiune in penibil , rusine !

  10. Y si tanga Răspunde

    Vai de noi, acest Bou si curva lui cu S clasee, PET, numa cioante de ea..

  11. [email protected] Răspunde

    Daca voi credeti ca Petric stie ce inseamna ,narcisism’ s-au un tiunghi echilateral va inselati dragilor ! El saracu (cu duhu) crede ca este foarte destept doar a facut trei ani intrun an la facultatea de drept deci ce mai vreti voi oameni buni ?Apropo cand a fost intrebat mai Tavi de ce nu te faci inginer ca esti vice la Ugir?Pai sunt baiat destept ca ma fac si eu si nevasta jurist cu banii cat tre s-a dau la ingineri.

    • matroz Răspunde

      Se zice ca nestiind nimic de aria cercului,i-ar fi sugerat intrebarea unei ziariste pentru a intreba o profesoara!Mare-i dorinta de cunoastere a unora!!!!!

  12. Kgb Răspunde

    Da unde i COICA mincinosul care a vândut PSD îl lui Ponta…. Fugiti de el ca e cel mai mare mincinos și diversionist…. Dați l afara ca mere n apoi la PSD….. Cuie Moica.

  13. Teo Răspunde

    Penibil. ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.