PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

S-a aprobat! Staţii electrice în Satu Mare. Locaţiile acestora

Staţii electrice în Satu Mare. Consiliul Local Satu Mare a aprobat în şedinţa de astăzi proiectul „Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice-hibrid plug-in, Satu Mare.

Prin program se finanţează staţiile de reîncărcare formate din minimum 2 puncte de reîncărcare, alimentate de acelaşi punct de livrare din reţeaua publică de distribuţie, din care 1 punct de reîncărcare permite încărcarea multistandard în curent continuu, la o putere>/= 50 kW, şi 1 punct de reîncărcare permite încărcarea în curent alternativ la o putere>/= 22 kW a vehiculelor electrice. Staţia de reîncărcare va permite încărcarea simultană la puterile declarate.

Locurile unde vor fi amplasate

Proiectul prevede instalarea a 5 staţii cu câte 2 puncte de reîncărcare în următoarele locaţii: Str. Bujorului, Bdul L. Blaga, Str. Decebal, Bdul Traian şi Piaţa Romană.

Bugetul total al proiectului este în valoare de 1.738.153,49lei inclusiv TVA din care: – valoarea neeligibilă 374.107,65lei; – contribuţia proprie aferentă Municipiului Satu Mare 414.045,84lei; -finaţare AFM 950.000,00 lei.