Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

S-a aprobat! Staţii electrice în Satu Mare. Locaţiile acestora

Staţii electrice în Satu Mare. Consiliul Local Satu Mare a aprobat în şedinţa de astăzi proiectul „Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi electrice-hibrid plug-in, Satu Mare.

Prin program se finanţează staţiile de reîncărcare formate din minimum 2 puncte de reîncărcare, alimentate de acelaşi punct de livrare din reţeaua publică de distribuţie, din care 1 punct de reîncărcare permite încărcarea multistandard în curent continuu, la o putere>/= 50 kW, şi 1 punct de reîncărcare permite încărcarea în curent alternativ la o putere>/= 22 kW a vehiculelor electrice. Staţia de reîncărcare va permite încărcarea simultană la puterile declarate.

Locurile unde vor fi amplasate

Proiectul prevede instalarea a 5 staţii cu câte 2 puncte de reîncărcare în următoarele locaţii: Str. Bujorului, Bdul L. Blaga, Str. Decebal, Bdul Traian şi Piaţa Romană.

Bugetul total al proiectului este în valoare de 1.738.153,49lei inclusiv TVA din care: – valoarea neeligibilă 374.107,65lei; – contribuţia proprie aferentă Municipiului Satu Mare 414.045,84lei; -finaţare AFM 950.000,00 lei.

 

 

 

Un comentariu

  1. Marin Răspunde

    Ligia, acestea sunt stații electrice, ai grijă să nu alimentezi cu motorină în loc de benzină. Al tău Marinel,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.