PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

CHESTIONAR. Cât de mulțumiți sunteți de activitatea Primăriei Satu Mare?

CHESTIONAR. Cât de mulțumiți sunteți de activitatea Primăriei Satu Mare? Primăria Satu Mare doreşte să afle şi în acest an cum evaluaţi activitatea instituţiei dar şi a celor subordonate. Puteţi aşadar să completaţi chestionaul din linkul alăturat, urmând ca răspunsurile să fie centralizate de primărie.

“Pentru al treilea an consecutiv, dorim să aflăm care sunt opiniile Dumneavoastră privind calitatea serviciilor publice. Rezultatele acestui studiu vor fi utilizate pentru a creşte calitatea serviciilor oferite şi, implicit, satisfacţia Dumneavoastră faţă de aceste servicii. Completarea chestionarului durează doar câteva minute”, a transmis primăria.

Așadar, trebuie să răspundeți la întrebări precum:

  1. Cum apreciați, în general, mersul lucrurilor în oraș în anul 2019? *
  2. Pe o scală de la 1 la 10 (1 = foarte slab / 10 = foarte bine), acordaţi o notă pentru activitatea desfăşurată în 2019 de Primărie și de instituțiile subordonate:
  3. Care considerați că au fost cele mai importante realizări din 2019?
  4. Cum evaluați serviciile publice oferite de Primărie și instituțiile subordonate? *
  5. În opinia dumneavoastră, care este PROBLEMA GENERALĂ cea mai importantă în oraș, pe care Primăria Satu Mare ar trebui să o rezolve în următoarea perioadă?
  6. Care este problema cea mai importantă din ZONA Dvs pe care Primăria ar trebui să o rezolve în acest an? (Pentru o mai bună identificare a problemelor, vă rugăm să folosiți formatul ”zonă – stradă – problemă”.)

CHESTIONARUL poate fi completat aici.