Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

CHESTIONAR. Cât de mulțumiți sunteți de activitatea Primăriei Satu Mare?

CHESTIONAR. Cât de mulțumiți sunteți de activitatea Primăriei Satu Mare? Primăria Satu Mare doreşte să afle şi în acest an cum evaluaţi activitatea instituţiei dar şi a celor subordonate. Puteţi aşadar să completaţi chestionaul din linkul alăturat, urmând ca răspunsurile să fie centralizate de primărie.

“Pentru al treilea an consecutiv, dorim să aflăm care sunt opiniile Dumneavoastră privind calitatea serviciilor publice. Rezultatele acestui studiu vor fi utilizate pentru a creşte calitatea serviciilor oferite şi, implicit, satisfacţia Dumneavoastră faţă de aceste servicii. Completarea chestionarului durează doar câteva minute”, a transmis primăria.

Așadar, trebuie să răspundeți la întrebări precum:

  1. Cum apreciați, în general, mersul lucrurilor în oraș în anul 2019? *
  2. Pe o scală de la 1 la 10 (1 = foarte slab / 10 = foarte bine), acordaţi o notă pentru activitatea desfăşurată în 2019 de Primărie și de instituțiile subordonate:
  3. Care considerați că au fost cele mai importante realizări din 2019?
  4. Cum evaluați serviciile publice oferite de Primărie și instituțiile subordonate? *
  5. În opinia dumneavoastră, care este PROBLEMA GENERALĂ cea mai importantă în oraș, pe care Primăria Satu Mare ar trebui să o rezolve în următoarea perioadă?
  6. Care este problema cea mai importantă din ZONA Dvs pe care Primăria ar trebui să o rezolve în acest an? (Pentru o mai bună identificare a problemelor, vă rugăm să folosiți formatul ”zonă – stradă – problemă”.)

CHESTIONARUL poate fi completat aici.

39 comentarii

  1. Nu contează Răspunde

    Orașul nu se dezvolta deloc. Drumurile sunt intr-o stare destul de jalnica, iar salubrizarea orașului este egală cu zero.

  2. y Răspunde

    Față de regimul Coica e mai bine, dar este la ani-lumină distanță față de ce ar trebui. Suntem rămași în urmă față de orașele vecine importante și dacă nu-i ajungem din urmă ne vor absorbi și aceea minimă capacitate de dezvoltare ce ne-a mai rămas. Nu mai este timp de lălăială, nu că era și până acum.

  3. Dan Răspunde

    E mai bine .

  4. Gugu Styuk Răspunde

    Cine zice ca Satu Mare are primarie ?! Poate Oradea,Cluj,Arad,Baia Mare…

    • y Răspunde

      Primărie (clădirea adică) avem. Problema este cu partea umană. Nu resursa, și resursă am avea. Doar că nu prea au “intrare” cei care ar trebui. Mă aștept în campanie la afirmații de genul moștenirea grea, etc.? Ce nu pricep unii este că arătatul cu degetul sigur nu ne duce înainte.

  5. Pop Florica Răspunde

    Fata de administrația Coica de departe mult mai bine, are votul meu!

  6. s.m. Răspunde

    In afara de multe machete si pavaje, cateva strazi si trotuare asfaltate, un Mall ,2 kfc si un Mc(investitii private) niste splatorii auto cu fise,nu sa facut nimic, apsolut nimic major pentru oras. Parcari supraetajate, sensul de la Burdea, pasaj pietonal peste Somes, pasaje pietonale in marile itersectii sau sensuri,salubrizare,illuminat public macar la trecerile de pietoni sa fie cu Led toate, doarece pe timp de ploaie in unele locuri nu vezi nimic. Marcaje rutiere, spatii verzi intretinute, spalarea starzilor si maturarea lor cu utilaje moderne si nu cu matura si tomberon impins de Om. Al 3 pod este un vissssss!!!

    • Ionica Răspunde

      @s.m. Ai mare dreptate.

    • Nha Răspunde

      Ce vrei ? Noi realizari ? Nici ce avem nu se repara . Nici macar tribuna de langa primarie ! Pe primar si acolitii lui ar trebui sa-i impozitam cu 500% ca nici ei nu renoveaza nimic , nemernicii !

  7. y Răspunde

    Cel mai bun primar de până acum. Bravo Gabor și succes în continuare.

    • y Răspunde

      Mersi. Sunt y-ul adevarat. Ai dreptate.

      • y Răspunde

        Ia mai mergeți voi în PLM!!! Sau în PL Calului!!!!
        Eu greu cu abeceul pentru unii. Dacă nu eram eu nici nu știați că este litera y!!! Analfabeți ce sunteți!
        Cum am scris mai sus, e mai bine ca pe vremea lui Coica doar că asta nu e performanță. Coica ar trebui să fie exemplu negativ la facultatea de administrație publică. Punct.

    • Aha Răspunde

      Meritati cate un carnat de-ala upgradat si tu si primarul !

  8. Dan Răspunde

    Varza Satmarul veniți în Baia Mare dacă doriți viitor!! Ne țin ca pe sclavi în noroi cu transportul în comun interjudețene, când alții au autogări cu peroane și săli de așteptare nea scos de sub podul Decebal ca pe niște câini rușine primar rușine halal oras

  9. ... Răspunde

    Mamă ce dezbatere!!! Nu aici fiți viteji, mergeți la vot. Indiferent de opțiunea electorală. Data trecută nici jumate din sătmăreni nu au votat!

  10. y Răspunde

    Cu mult respect vă spun Domnule Primar că eu și oșenii mei, care ne-am stabilit recent în municipiu vă vom vota în continuare. Noi avem strada asfaltata și toate utilitățile în regulă. Vă mulțumim

    • y Răspunde

      Vă rog terminați odată! Eu nu mai postez astăzi deci de aici încolo NU EU AM SCRIS CE APARE CU PSEUDONIMUL @y!!! Am scris cu majuscule poate reușesc să citească și derbedeii de mai sus. De înțeles nu știu. Aici trebuie să lucreze cu materia proprie, aia puțină sau deloc.

  11. Misu Răspunde

    Locuiesc in acest oras de 10 ani. De atunci nimic nu s-a schimbat, tiganii fac bisnita cu tigari si in acelasi timp sunt beneficiari de ajutor social, parcarile sunt insuficient iluminate (cel putin in Micro 15) ,al treilea pod peste Somes care ar trebui sa fluidizeze traficul probabil fara fonduri europene se va da in folosinta in viitorul indepartat , birourile functionarilor publici ( finante ) de cate ori ajung pe acolo functioneaza in regim normal doar unul sau doua si esti nevoit sa astepti 20-30 de minute pana iti vine randul. In sensurile giratorii mari inca mai exista idioti care la ora tarzii din noapte fac drifturi cu junghiurile lor tunate cu toate ca exista camere amplasate pe stalpii din apropieree. Prostituate pe toate trotuarele din centru, inca ne lovim de rable care ocupa locuri de parcare inutil. Orasul asta nu inseamna doar centrul domnule primar !!!

  12. trecătorprin satu mare Răspunde

    COȘURILE STRADALE MICI DE GUNOI SUNT PUȚINE. CELE DISTRUSE PARȚIAL AU DISPĂRUT! CÂND SE PUN ALTELE? NUMĂRUL LOR TREBUIE SA FIE MAI MARE! DACĂ ÎNTR-O REȘEDINȚĂ DE JUDEȚ NU SE VREA CURĂȚENIE, ATUNCI CU CE NE LĂUDAM??
    DE ASEMENEA, CAUȚI O STRADA ȘI NU O GĂSEȘTI. PE FIECARE CASA E NEVOIE DE NUMĂR ȘI PE PLĂCUȚA RESPECTIVA SA FIE TRECUT NUMELE STRĂZII!
    LOCURILE DE JOACĂ DESTINATE COPIILOR MICI AU APARATE STRICATE SAU INUTILE. DE CE ????
    BĂNCILE PE CARE UNII OAMENI AR VREA SĂ SE OPREASCĂ CÂTEVA MINUTE SUNT RARE. DE CE?

  13. obiectiv Răspunde

    Ce mă nemulţumeşte este faptul că acest primar semnează ,,ca primarul” tot felul de aşa-zise ,,răspunsuri” intocmite de niste incompetenţi şi răuvoitori din primărie la petiţiile cetăţenilor. Primare! Mai cască ochii şi analizează dintr-o privire răspunsurile formale de ,,hai sictir”. Întrebi primăria ceva şi primeşti răspuns la altceva, să fie acolo că s-a răspuns. Câţi ai dat afară din primărie pt. incompetenţă şi formalism?

  14. c-block Răspunde

    Stimate primar! Pentru binele comun vă rog frumos răsfoiți fițuica denumită “promisiuni electorale 2016”. Vedeți acolo ce ați promis. Faceți o analiză SWOT, adică ce ați promis și ce s-a făcut (sper că știe cineva ce este din Primărie). E mai puțin neplăcut acum și vă pregătiți din timp răspunsuri de ce NU s-au făcut anumite lucruri! Asta în cazul în care vreți să mai fiți primar și chiar vreți să faceți ceva pentru oraș. Dacă nu, mergeți și jucați cu Fogel niște 66 la un pahar-două. Știți adresa, nu?

  15. t Răspunde

    1- Asfaltati strazile si trotoarele. Orasul arata ca dupa razboi. Reciclati gunoiul si puneti pubele de gunoi mai des prin oras, in cartiere sunt o raritate. Modernizati centrul, pasarelele, fatadele caselor in zona centrala. Aduceti investitori in zona. Creati terminal cargo la aeroport. Orasul asta e in urma cu 20 ani.

  16. Un om Răspunde

    Ca sa te poti pronunta trebuie sa cunosti cu ce se ocupa primaria . Primaria=i formata din primar ,viceprimari si aparatul de specialitate a primarului . Administratia publica e o stinta care nu se invata comentand . Exista legi ce reglementeaza activitatea administrativa . Desigur ca pentru a putea avea succese trebuie sa ai pregatirea necesara ,ca-n orice domeniu .Dupa bugetul pe cre il are,, primaria” sunt si rezultatele . E adevarat ca banii trebuie cheltuiti cu chibzuinta .Avem ce am ales . Nu l-am vazut prin cartiere pe primar sau pe viceprimari .Nu vin sa stea de vorba cu oamenii decat in campanie electorala .N-am vazut nici o initiativa din partea consilierilor Ei adopta hotarari ce trebuie puse in practica de catre primarie . Dar oare care le este programul ? Sunt cativa consilieri doar ca numar .In rest batem pasul pe loc .Deci activitatea e in limitele generale . Nimic deosebit .

    • y Răspunde

      @Un om, exact aici e buba. Acum 4 ani venea echipa actuală că “na most, majd mi megmutatjuk”. Eu nu văd ce au arătat. Investițiile realizate toate sunt private, iar pavajele și bordurile …… Pardon? Mai ales în centrul nou unde se știe că trebuie totul refăcut complet? Primarul proaspăt ales a venit prin “sectoare”. Când a venit și în zona mea și au fost puse la întâlnirea cu alegătorii (nu de subsemnatul, eu doar am asistat) niște întrebări întrebătoare foarte pertinente privind viziunea administrației locale pentru dezvoltarea zonei totul a rămas în coadă de pește. Următoarea întâlnire a fost astfel organizat încât să nu cumva să se afle. Și eu am aflat din ziar! No deranj, no problem! În ziare scria că s-a răspuns la întrebările locuitorilor din zonă?!?! Doar că cei din poză nu stau în zonă!!! M-a deranjat profund acest aspect.
      PS. Am vechime cum s-ar spune mai mult de 20 de ani în domeniu. De aceea îmi permit să comentez.
      PS2. Cei din administrația locală nu trebuie să uite un lucru. Nu noi suntem pentru eu ci ei sunt pentru noi! Dacă își văd de treabă omul acceptă unele sincope sau măgării dacă vede că se merge cât de cât într-o anume direcție care e bine pentru comunitate. Noi ne mișcăm ca un efect al acțiunilor externe, mișcare browniană. Tot timpul petecim. Ca și PUG-ul orașului care trebuia de muuuult să fie gata!
      Știe primarul care spune că vrea centrul vechi să fie pietonal când a început acest lucru la Baia Mare? Ce a presupus?

  17. realist2 Răspunde

    Nicio investitie majora in ultimii ani. Tot ce sa facut, a fost investitie privata sau din bani guvernametali (Soseaua de centura). Primaria nu a atras fonduri europene pentu niciun proiect major de investitie. Parcarile supraetajate ar fi un proiect de mare necesitate. Centrul vechi pus la punct din bani europeni cum au facut alte orase din Transilvania. Noi am ramas in urma la acest capitol. Deci , cu parere de rau, vad multa incompetenta in primarie. Un scor general de 4/5 din 10 cu un plus la Transurban, in rest 2 maxim 3.

  18. Lili Răspunde

    Votul intr-un singur tur “ar rezolva toate problemele”.
    Maghiarii pot pune si un par pe post de candidat de primar ca nu ar conta (din pacate).
    Poate votul in 2 tururi, cu un contracandidat serios, pe care sincer deocamdata nu il vad desi cam trebuia sa iasa in fata, mai avem o sansa, altfel ramane cum am stabilit!

    • realist2 Răspunde

      Da. Pe noi ne-ar ajuta alegerea in 2 tururi, pentru ca asa , va castiga mereu acelas partid sau reprezentatul acestuia. Ceea ce il va face sa stea intr-o zona de confort si sa nu faca nimic pentru municipalitate. Se mai intampla asta inca in 2,3 judete. Iar acele judete si municipiile acestora sunt pe ultimele locuri la orice indicatori economici sau de performanta.

  19. Valahu Răspunde

    Mai omeni buni Gaborica poate multumii lu Coica ca a ajuns primar (cred ca pricepeti si matale y care esti destul de vocal si s-e pare ca atingi multe puncte nevralgice ale urbei noastre) ma intreb cine o sa-i multumeasca lu Gaborica ?Apoi daca voi credeti ca alt calificativ decat NESATISFACATOR poate fi acordat acestui primar va inselati amarnic s-au asta meritati! O zi buna satmarenilor!

  20. Matrozul Răspunde

    In Satu Mare e blat intre PNL si UDMR. Adrian Albu ramane viceprimar inca 4 ani, iar Adrian Cozma va primi un post de vicepresedinte la Consiliul Judetean.

  21. un roman Răspunde

    Primarii vin si pleaca iar noi credem ca daca se schimba primarul se intampla ceva.Gresit,eu cred ca aparatul Primariei Satu Mare este incremenit in anii 90.Este supradimensionat,incompetent,protejat de statutul functionarilor publici si care iau salarii degeaba.Toti spun ,daca ii intrebi ca au foarte mult de munca,dar cand vezi ce fac:numai hârtii ,dar nu stim pentru cine,ca in afara de birocratie rezultatul este zero.E nevoie de o reforma.Din 90 si pana in prezent nici un primar nu a facut mai nimic.Probabil ca o prezenta masiva la vot,vot din doua tururi si o presiune permanenta pe toata perioada mandatului ar putea deveni o solutie.Cand se aproprie alegerile toti fac analize si sondaje din care sa rezulte metodele si mijloacele de manipulare ce pot fi folosite de partide in a obtine pretiosul vot ,care sa-i mentina la putere.

  22. Mihuț Valer Răspunde

    Slab… Foarte slab… Doar promisiuni… ???

  23. Alexandru S Răspunde

    Intr-adevar slab. Mult marketing si prea putine lucruri concrete. Fata de Coica, care nu a facut aproape nimic, intr-adevar Gabor pare senzational dupa ce a facut cateva strazi si trotuare. Haideti sa ne gandim pe cine sa votam sa ne prosteasca inca 4 ani.

  24. ghita Răspunde

    foarte slab primar…. n a facut nimic … tot ce sa facut sa facut pe bani privati….0 fonduri

  25. Andy Răspunde

    Trebuie fluidizata circulatia, puse niste sensuri prin cartiere…mai ales unde sunt scoli e nebunie dimineata..nu mai vorbesc cozile de pe Independentei, Blaga, Goga..Burdea….puneti camere in zona containerelor si cine arunca gunoiul pe jos…molozul.. sa fie amendat..si asteptam al 3-lea pod..pt ca e sufocat orasul ..Al doilea tur il prevad intre Albu si Kereskeny….pt ca lumea s-a saturat de psd-isti

    • c-block Răspunde

      Ce te face să crezi că vor fi alegeri în două tururi? Dacă trece legea prin Parlament va fi atacată la Curtea Constituțională. Pentru PSD și UDMR este important să tragă de timp ca să nu mai poată intra în vigoare eventual începând de la alegerile următoare.?? Mare porcărie! Ce mai contează ce vor alegătorii? Noi să mergem sârguincios și să punem ștampula. Suntem prea proști după ei să pricepem politica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.