PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Campanie pentru o mamă cu cinci copii. Au primit locuinţă, dar e nelocuibilă

Campanie pentru o mamă cu cinci copii. Fostul viceprimar şi manager al Spitalului Judeţean Satu Mare, Marcela Papici, a descoperit un nou caz social în Satu Mare şi a început mobilizarea pentru ajutarea familiei. Este vorba despre o mamă cu cinci copii care a primit o locuinţă pe str. Ostrovului, însă în imobilul respectiv nu se poate locui.

Redăm mesajul Marcelei Papici de pe Facebook:

Si nu uita cand esti voios/Romane sa fii bun! Asa zicea o colinda…
Au trecut sarbatorile dar eu stiu ca oamenii sunt buni si dupa sarbatori. Asa ca, ne apucam iar de treaba!
Monica, mamica a 5 copii, a primit(in sfarsit!) o locuinta sociala, pe Ostrovului. Doar ca, din pacate, ea nu e locuibila. Nu are apa, curent; nu se inchide usa, nici geamul. Peretii sunt igrasie, pardoseala – mucegai, nu exista nimic pt baie si nimic pt bucatarie…
Iar ea, dintr-un salar(lucreaza la Florisal) si alocatiile copiilor, nu are cum sa le faca! Azi am platit chiria anticipat pe 6 luni – 270 lei. Am facut cererea pt racordare la curent iar maine merg la Apaserv pt contract. Daca credeti ca ne puteti ajuta, orice ajutor e binevenit. Las aici o lista de obiecte de care am avea nevoie:
Vopsea lavabila, solutii pt mucegai si spalare pereti, parchet, folie,chiuveta baie si bucatarie, robinet baie, robinet bucatarie, robinet+para dus, boiler, pat-saltele, un dulap sau corp de mobila, canapea extensibila, aragaz+butelie, gresie, faianta, adezivi, televizor.
Acum locuiesc in chirie, intr-o garsoniera. Au frigider, convector si masina de spalat.
Avem nevoie de mana de lucru sau bani pentru manopere! Stiu ca toti avem prioritatile noastre dar, Doamne, e atat de greu sa fii sarac, needucat, batjocorit. Sa-ti fie foame, sete, frig si sa nu-i pese nimanui… Sa-ti planga copilul si sa poti doar sa-l strangi mai tare in brate…
Va rog sa nu ramanem indiferenti!
Multumesc de ajutor!”

Persoanele care pot ajuta, sunt rugate să ia legătura cu Marcela Papici.