PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Poziția Poliției Satu Mare: „Petarda nu a explodat în gura câinelui!”

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a transmis o poziție cu privire la cazul câinelui desfigurat de o petardă. Potrivit rezultatelor anchetei, petarda nu ar fi explodat în gura câinelui. 

„În urma primelor verificari care au fost efectuate de polițiști, în cazul câinelui care a fost rănit de o petardă la data de 29 decembrie 2019, și din declarațiile medicului veterinar care a intervenit chirurgical, rănile pe care le-a suferit câinele au fost produse din exterior (petarda nu a explodat în gura câinelui).

În continuare se efectuează verificari pentru a se identifica persoanele/persoana care au/a aruncat petardele și împrejurările comiterii evenimentului, pentru a se stabili cu exactitate dacă a fost o acțiune intenționată sau un eveniment nefericit”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

A fost lansată o petiție online pentru pedepsirea copiilor din municipiul Satu Mare ce au desfigurat un câine cu o petardă. Petiția a fost lansată în cursul zilei de ieri, iar până în acest moment a fost semnată de câteva zeci de persoane, însă numărul este în creștere.

Petiția poate fi consultată AICI.