Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO. Poziția Poliției Satu Mare: „Petarda nu a explodat în gura câinelui!”

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a transmis o poziție cu privire la cazul câinelui desfigurat de o petardă. Potrivit rezultatelor anchetei, petarda nu ar fi explodat în gura câinelui. 

„În urma primelor verificari care au fost efectuate de polițiști, în cazul câinelui care a fost rănit de o petardă la data de 29 decembrie 2019, și din declarațiile medicului veterinar care a intervenit chirurgical, rănile pe care le-a suferit câinele au fost produse din exterior (petarda nu a explodat în gura câinelui).

În continuare se efectuează verificari pentru a se identifica persoanele/persoana care au/a aruncat petardele și împrejurările comiterii evenimentului, pentru a se stabili cu exactitate dacă a fost o acțiune intenționată sau un eveniment nefericit”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

A fost lansată o petiție online pentru pedepsirea copiilor din municipiul Satu Mare ce au desfigurat un câine cu o petardă. Petiția a fost lansată în cursul zilei de ieri, iar până în acest moment a fost semnată de câteva zeci de persoane, însă numărul este în creștere.

Petiția poate fi consultată AICI.

 

8 comentarii

  1. comentator Răspunde

    Urmează concluzia că de fapt câinele a vrut să se sinucidă și copii au vrut într-un gest de omenie să împiedice gestul lui. Depinde ai cui copii sunt.???

  2. Dan Dediu Răspunde

    Nu conteaza.
    Petarda a fost aprinsa de mana omului.
    Ce cauta petarda in mana unui copil, asta sa ne spuna Politia!
    Ce cauta petardele in piete, la vanzare? Nu sunt interzise?

    Ce face Politia? Ne vara pe gat explicatii? Ce face Politia pentru a ne scapa dracului de petarde?

    In general, ce face Politia?

  3. Eu Răspunde

    Poliția,politia, poliția,dar părinții ce fac oare? Chefuiesc?? Părinții nu au parte de vină?? Doar poliția? P.S Nu sunt polițist….

  4. Dan Dediu Răspunde

    Au, parintii au partea lor de vina @Eu.
    Eu intrebam ce dreaq mai cauta petardele la vanzare prin piete.
    Politia ce dreaq face?

    • Nha Răspunde

      Cum ce face ? Ia spaga , nu ti-e clar ! Tre si ei sa traiasca dupa ce ies la pensie la 45 de ani , nu ?! Mai un tzighi , mai o petarda , mai un cartof , ceva de la “producatori” , ca deh , viata de politai nu-i usoara !

  5. Gogu Răspunde

    Politia doar vrea sa inchida cazul ca sa poata sa-si dea la sfarsitul anului premii si sa se avanseze in grad intre ei. Au fost multe cazuri in tara cu oameni cu membre rupte in accidente si politistii au scris in raport ca au cazut dintr-o remorca, doar ca sa nu aiba la sfarsit de an cazuri neelucidate si premiile se dau in functie de cate cazuri au elucidat. Sunt anchetati acum pentru asta dar nu ma incalzeste cu nimic, am trecut prin asta, am fost lovit de masina pe drum cu prioritate si politistii doar insistau ca sa ma inteleg cu individa care nu a vazut semnul de cedeaza trecerea…

  6. Bahu Răspunde

    Sunt socat de atitudinea Politiei si de justificarea pe care o dau acestui fapt abominabil .

    • Ardelean Răspunde

      Pai ce altceva sa faca militzienii? Nu pot cerceta,, ca inca stau ascunsi in sediu, de frica etnicilor ce-si fac poze de grup pe treptele lor. Asa penibila nu era militzia nici pe vremea lui Vlad, desi ala era vadit presu infractorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.