PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Se închide adăpostul de câini de la Carei. Asociația caută stăpâni

Se închide adăpostul de câini de la Carei. Zeci de câini așteaptă să își găsească stăpân, iar reprezentanții Asociației Puffi fac un apel către sătmăreni să adopte patrupedele ce trăiesc în adăpostul asociației.

Adăpostul se va închide în trei luni, spun cei de la Puffi Carei, iar nu mai puțin de 40 de câini așteaptă să fie adoptați în următoarea perioadă. Reprezentanții Asociației fac un apel către toți iubitorii de animale să facă o vizită la adăpost și să își aleagă un patruped.

,,Au mai rămas trei luni până să se închidă adăpostul. Avem căței frumoși, foarte iubitori, dornici să ajungă la o familie iubitoare. Este foarte important ca cei 40 de câini sa fie adoptați, să-și găsească o curte cu căsuță și un OM bun!

Vă rugăm din suflet să veniți la adăpost să vă alegeți un suflețel pe care doriți să-l adoptați. Voi, iubitori de animăluțe, vă rugăm să distribuiți și cât mai mulți doritori și salvatori de animăluțe să vină să-și aleagă un suflet! Vă mulțumim!”, se arată în apelul reprezentanților Asociației Puffi Carei.