Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Se închide adăpostul de câini de la Carei. Asociația caută stăpâni

Se închide adăpostul de câini de la Carei. Zeci de câini așteaptă să își găsească stăpân, iar reprezentanții Asociației Puffi fac un apel către sătmăreni să adopte patrupedele ce trăiesc în adăpostul asociației.

Adăpostul se va închide în trei luni, spun cei de la Puffi Carei, iar nu mai puțin de 40 de câini așteaptă să fie adoptați în următoarea perioadă. Reprezentanții Asociației fac un apel către toți iubitorii de animale să facă o vizită la adăpost și să își aleagă un patruped.

,,Au mai rămas trei luni până să se închidă adăpostul. Avem căței frumoși, foarte iubitori, dornici să ajungă la o familie iubitoare. Este foarte important ca cei 40 de câini sa fie adoptați, să-și găsească o curte cu căsuță și un OM bun!

Vă rugăm din suflet să veniți la adăpost să vă alegeți un suflețel pe care doriți să-l adoptați. Voi, iubitori de animăluțe, vă rugăm să distribuiți și cât mai mulți doritori și salvatori de animăluțe să vină să-și aleagă un suflet! Vă mulțumim!”, se arată în apelul reprezentanților Asociației Puffi Carei.

10 comentarii

  1. Bahu Răspunde

    Care este motivul inchiderii , Careiul nu mai are posibilitati pentru o asemenea structura . Va rog sa ne explicati !

  2. y Răspunde

    @Bahu. După marele elan revoluționar de la înființarea adăpostului au rămas abia doi voluntari care să facă absolut tot, primăria Carei nu le mai dă nici un sfanți din 2017. Asta suntem. Am înțeles că mai sunt 40 de câini în adăpost.
    PS. Probabil în campania din vară pentru primărie primarul actual va promite ce dorește suflețelul lui. Apoi după ce se va vedea iar proprietar peste …. Carei va uita iarăși tot ce a promis. Așa fac toți edilii și vor face nestingherit până nu vor fi taxați.

  3. Bahu Răspunde

    @y , da , sunt 40 de caini in adapost dar , din pacate , animale abandonate vor fi in continuare pe strazile oraselor noastre ( din vina oamenilor , nu a cainilor ) . Primaria din Carei ce vrea sa faca , vrea sa infiinteze , din bani publici , un lagăr pentru a scapa de bietele animale . RUSINE !!!!

    • y Răspunde

      Nu cred că îi interesează soarta lor. Nu uita că nu au drept de vot.? E foarte trist. Câteodată ne comportăm absolut gratis mai ca niște animale. Prădătorii sunt mici copii pe lângă noi, adică Homo (?) sapiens.
      Sunt deja doi ani de când și-au mărit nerușinat salariile. Eu nu văd schimbare de atitudine. Idem la medici.

  4. Aha Răspunde

    “y” acum este momentul sa-ti arati marinimia si sensibilitatea ! Ada-i la SM , vin eu cu carnatu ! S-om face niste sopon tot pa sama bietelor animale , sa-i aninam pe edilii nostri , poate generatia urmatoare (de alesi ) va lua aminte. Asa vor fi si cainii astia utili la ceva , si poporul le va fi recunoscator .

    • y Răspunde

      Acesta a fost celebrul moment în care inteligența te-a lăsat baltă @Aha exact în sensul giratoriu de la Burdea și nu știi cine are prioritate. Câinii nu au nici o vină. Aș fi de acord și cu măsuri extreme dar doar însoțit de măsuri extreme aplicate și asupra celor produc suprapopularea canină din localități. Aici e o problemă de mentalitate și tocmai de aceea este greu să pricepi. Paniemaeși? Comentariile și reacțiile unora față de această problemă sunt de-a dreptul ….. nici nu știu cum să spun, neumane.

  5. y Răspunde

    @Aha, am constatat că nu ai nici spirit antreprenorial. Dacă erai afacerist pur sânge propuneai să se deschidă un restaurant corean în oraș. Sper că știi de ce spun asta.

  6. Vatra Răspunde

    Sa inchidem parlamentul…

  7. Anonim Răspunde

    Si multi latră si iubitori de animale fug !
    Sunt în potriva condițiilor proaste de trai pt oameni și (animale sa fiu la moda).

    Pt prosti răspund mâine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.