PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primarul Kereskényi, la ora bilanțului: ,,Am reușit să dezvoltăm orașul”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor și-a prezentat bilanțul realizărilor. Evenimentul a avut loc astăzi, la sediul Primăriei, acolo unde, în cadrul unei conferințe de presă, edilul-șef a declarat că în ultimii trei ani municipiul s-a dezvoltat considerabil.

În ultimii trei ani, spune Kereskenyi Gabor, în municipiul Satu Mare au fost reabilitate peste 50 de străzi de peste 40 de kilometri, respectiv 90 de trotuare în lungime de 150 de kilometri.

,,În ultimii trei ani am reușit să dezvoltăm orașul nostru, iar Satu Mare continuă să fie un oraș în mișcare. Am demonstrat că suntem capabili să rămânem uniți pentru realizarea unor obiective fundamentale privind modernizarea locului pe care îl iubim și pe care îl numim cu toții acasă”, a declarat Kereskenyi.

De asemenea, primarul municipiului Satu Mare a mai declarat că au fost amenajate peste 800 de locuri de parcare, iar Grădina Romei a fost reabilitată. Totodată, în 2019, au fost plantați peste 1.200 de copaci și s-au majorat spațiile verzi.

În ceea ce privește transportul public, Kereskenyi a spus că în Satu Mare au sosit primele autobuze noi după 15 ani, iar în iunie anul acesta trebuie să sosească 11 autobuze hibrid și încă șapte până la finalul acestui an.