Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Primarul Kereskényi, la ora bilanțului: ,,Am reușit să dezvoltăm orașul”

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor și-a prezentat bilanțul realizărilor. Evenimentul a avut loc astăzi, la sediul Primăriei, acolo unde, în cadrul unei conferințe de presă, edilul-șef a declarat că în ultimii trei ani municipiul s-a dezvoltat considerabil.

În ultimii trei ani, spune Kereskenyi Gabor, în municipiul Satu Mare au fost reabilitate peste 50 de străzi de peste 40 de kilometri, respectiv 90 de trotuare în lungime de 150 de kilometri.

,,În ultimii trei ani am reușit să dezvoltăm orașul nostru, iar Satu Mare continuă să fie un oraș în mișcare. Am demonstrat că suntem capabili să rămânem uniți pentru realizarea unor obiective fundamentale privind modernizarea locului pe care îl iubim și pe care îl numim cu toții acasă”, a declarat Kereskenyi.

De asemenea, primarul municipiului Satu Mare a mai declarat că au fost amenajate peste 800 de locuri de parcare, iar Grădina Romei a fost reabilitată. Totodată, în 2019, au fost plantați peste 1.200 de copaci și s-au majorat spațiile verzi.

În ceea ce privește transportul public, Kereskenyi a spus că în Satu Mare au sosit primele autobuze noi după 15 ani, iar în iunie anul acesta trebuie să sosească 11 autobuze hibrid și încă șapte până la finalul acestui an.

17 comentarii

  1. ... Răspunde

    Ce se fumează pe acolo? Vreau și io! E tare marfa. Podul 3, reabilitare pod Decebal, nu se mai poate circula pe Careiului șamd.

    • Altu Răspunde

      Și eu vreau. Cu așa marfă de calitate am să văd că și Romania se dezvoltă. Da,cu niște trotuare, borduri și pavaje toate marca Tarr se dezvoltă nu glumă. El vorbește de orașul virtual de pe machete, după 2 șprițuri crede că e poza reală a orașului.

  2. Oros Răspunde

    Felicitări! Succes în continuare!

  3. Unu' Răspunde

    Trebuie să fii orb ca să nu vezi că, foarte timid, ceva tot se mișcă și în sătmarul nostru amorțit! Doar că trebuie să umbli cu piciorul, nu cu mașina!
    Da, s-au reabilitat multe trotuare, cum trebuia să se fi făcut demult! Unele dintre ele nu s-au reabilitat de când au fost construite, adică de câteva zeci de ani!
    Doar că s-au făcut cu curul, nu cu capul!
    Dacă tot s-au făcut, de ce mama naibii nu au îngropat cablurile de curent și fibra optică pentru date?!? Era puțin mai scump, dar se făceau odată și bine!
    Dacă tot s-au reparat, hai să avem grijă de ele și să nu lăsăm mașinile să staționeze pe ele, că iar le strică, plus că este ilegal – gardienii publici iar dorm în izmenele statului – PUIULEEEE auzi?!?
    S-au băgat, în schimb, bani cu nemiluita în poliția locală, un organism total ineficient, inutil și bugetofag! Le-au cumpărat bodycam-uri ca să vadă și șefii incompetenți ce slab pregătiți sunt sugordonații??
    Camerele de supraveghere de pe străzi, care s-au înmulțit, la ce ajută dacă în oraș tot haosul domnește?
    Spațiile verzi se transformă în locuri de parcare, trotuarele sunt pline de mașini, bicicliștii circulă pe trotuare, trec strada pe trecerile de pietoni, circulă fără elemnte reflectorizante, fără lumini – toate aceste ilegalități intră în sfera lor de incompetență, ce plm păzesc?!?!
    Puiule – marș acasă!!!
    Du-te vezi-ți de struguri, poate o să ai mai mare succes decât la comanda gardienilor!

  4. Satmarean Răspunde

    Felicitari! Tineti-o tot asa!

  5. y Răspunde

    Realmente este vizibil progresul din ultima perioadă a municipiului Satu Mare. Bravo d-le Primar

  6. Misu Răspunde

    Da, ati reusit asa cum reusiti de treizeci de ani sa va dati chilotii jos in fata oricarui partid care ajunge la putere. Nu aveti busola si nici coloana vertebrala. Faceti pe victimele ca sa va mearga bine. Va cereti drepturile de minoritati si pentru asta cu orice ocazie ivita va vindeti voturile cui va da mai mult. Copiati ideile altora. Personal cred ca si cei care va voteaza s-au cam plictisit de voi,de promisiunile voastre si de politica voastra de rahat.

    • c-block Răspunde

      Dacă faci un calcul simplu vei constata că și la udmr s-a erodat la jumătate electoratul. În 92 candidatul lor a luat cam 35000 de voturi. Acum nu votează în total atâția pe toți candidații. Dacă românii ar găsi un candidat normal și cu capul pe umeri cât de cât profesionist ca primar, cu viziune, udmr nu ar avea șanse. Vezi cazul Târgu Mureș. Aviz amatorilor. Mai este timp. E o pită bună de mâncat acolo. Trebuie un program coerent și ies vreo 5000 de voturi minim.

  7. Satmarean Răspunde

    Acum un an de zile ati promis d-le primar reabilitarea strazii Alecu Russo. In loc de aceasta , care a ramas ca un drum de tara ati incadrat str. Alecu Russo in zona B de impozitare pe anul 2019 si ati luat de la cetateni impozit ca si cum ar sta pe strada Hasdeu. Vi se pare normal? Nimeni nu contesta ce s-a facut bine dar promisiunile trebuiesc onorate si fara jecmenirea cetatenilor ilegal(vezi art.6 HCL)- poate se autosesizeaza cineva. Aceasta strada nu a beneficiat de nimic in afara de promisiuni, praf, gropi, noroi … si impozit marit de zonare B. Ce spuneti?

  8. Kereskényi Gábor Răspunde

    Ce sa zic, hai la un sprit, da o dracului de prostii de pe aleco russo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.