PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Spitalul Judeţean Satu Mare are şi medici profesionişti! Mesaj de mulţumire

Spitalul Judeţean Satu Mare are şi medici profesionişti! O femeie care  atrecut pe la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Satu Mare doreşte să mulţumească prin intermediul PortalSM unui medic care s-a ocupat la modul cel mai profesionist de aceasta. Mesajul vine în contextul în care o sătmăreancă acuză un medic de la pediatrie că i-a ameninţat copilul.

Mesajul sătmărencei Melania Dragoş

“Prin intermediul dvs as vrea să le multumesc pentru devotamentul dat de echipa UPU Satu Mare în data de 29-30 decembrie mai ales în special doamnei dr. Ressler Toader Minerva si asistentelor. Uitaţi că mai există doctori care îşi dau şi sufletul pentru pacienţi. Vă mulţumesc dr. Ressler pentru tot ceea ce aţi făcut şi să vă dea bunul Dumnezeu sănătate!

În data de 29 am ajuns la urgenţă cu dureri foarte mari în zona fiarei, ficatului etc mi s-au făcut analize peste analize dar toate îmi ieşeau bune când d-na dr. a cerut o revaluare a analizelor să mi se facă după câteva ore analizele din nou deoarece starea mea se agrava, pielea mea devenind din ce în ce mai galbenă mi s-au făcut din nou analizele la cerintele dnei dr Ressler. De abia atunci mi s-a văzut în sânge ca leucocitele sunt f f mici având o cantitate mică de globule albe în sange. M-a ţinut sub supraveghere toată noaptea şi de abia în dimineaţa zilei de 30 decembrie mi s-a dat drumul la ora 8 dimineata când dna dr a fost convinsă că sunt mai bine că nu mai cauzez dureri şi prin spusele ei sau vorbele dânsei: “domnă vă voi lăsa acasă doar când vă voi vedea bine ca sunteţi pe picioarele dvs şi nu mai sunteţi aşa galbenă”, întradevăr  am stat o zi şi o noapte la UPU dar până nu a văzut dna dr că sunt bine nu a vrut să mă lase acasă cu toate că m-am cerut.

Mi-a pus diagnisticul colecist dar eu avand si probleme cu ficatul m-a trimis la oncologie deoarece i-a fost teamă că mi s-a agravat ficatul şi până nu s-a convins dna dr că doar colecistul e de vina nu m-a lăsat acasă. Mi s-au făcut de 3 ori analizele să fie sigura dna dr că nu e vorba de altceva deoarece starea mea se agrava. Am mers pe picioarele mele iar după câteva ore erem galbenă ca gălbenuşul de la ou.

Eu vreau să mulţumesc prin intermediul dvs dnei dr Ressler Toader Minerva şi asistentelor. Eu am mai fost la urgenţe dar niciodată nu s-a ocupat asa de mine”.