Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Spitalul Judeţean Satu Mare are şi medici profesionişti! Mesaj de mulţumire

Spitalul Judeţean Satu Mare are şi medici profesionişti! O femeie care  atrecut pe la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean Satu Mare doreşte să mulţumească prin intermediul PortalSM unui medic care s-a ocupat la modul cel mai profesionist de aceasta. Mesajul vine în contextul în care o sătmăreancă acuză un medic de la pediatrie că i-a ameninţat copilul.

Mesajul sătmărencei Melania Dragoş

“Prin intermediul dvs as vrea să le multumesc pentru devotamentul dat de echipa UPU Satu Mare în data de 29-30 decembrie mai ales în special doamnei dr. Ressler Toader Minerva si asistentelor. Uitaţi că mai există doctori care îşi dau şi sufletul pentru pacienţi. Vă mulţumesc dr. Ressler pentru tot ceea ce aţi făcut şi să vă dea bunul Dumnezeu sănătate!

În data de 29 am ajuns la urgenţă cu dureri foarte mari în zona fiarei, ficatului etc mi s-au făcut analize peste analize dar toate îmi ieşeau bune când d-na dr. a cerut o revaluare a analizelor să mi se facă după câteva ore analizele din nou deoarece starea mea se agrava, pielea mea devenind din ce în ce mai galbenă mi s-au făcut din nou analizele la cerintele dnei dr Ressler. De abia atunci mi s-a văzut în sânge ca leucocitele sunt f f mici având o cantitate mică de globule albe în sange. M-a ţinut sub supraveghere toată noaptea şi de abia în dimineaţa zilei de 30 decembrie mi s-a dat drumul la ora 8 dimineata când dna dr a fost convinsă că sunt mai bine că nu mai cauzez dureri şi prin spusele ei sau vorbele dânsei: “domnă vă voi lăsa acasă doar când vă voi vedea bine ca sunteţi pe picioarele dvs şi nu mai sunteţi aşa galbenă”, întradevăr  am stat o zi şi o noapte la UPU dar până nu a văzut dna dr că sunt bine nu a vrut să mă lase acasă cu toate că m-am cerut.

Mi-a pus diagnisticul colecist dar eu avand si probleme cu ficatul m-a trimis la oncologie deoarece i-a fost teamă că mi s-a agravat ficatul şi până nu s-a convins dna dr că doar colecistul e de vina nu m-a lăsat acasă. Mi s-au făcut de 3 ori analizele să fie sigura dna dr că nu e vorba de altceva deoarece starea mea se agrava. Am mers pe picioarele mele iar după câteva ore erem galbenă ca gălbenuşul de la ou.

Eu vreau să mulţumesc prin intermediul dvs dnei dr Ressler Toader Minerva şi asistentelor. Eu am mai fost la urgenţe dar niciodată nu s-a ocupat asa de mine”.

 

5 comentarii

  1. Gati Roxana Romina Răspunde

    Nu am spus ca toți medicii sunt precum doctorița care ne-a tratat în acea seară. Și acum suntem la spital și se vede diferența. Unii doctori au dedicația în sânge, și eu sunt tratată rândul meu, la Cluj, ce-i drept, de medici profesioniști. Avem nevoie de medici și buni. Însă printre calitățile lor ar trebuii sa se numere și empatia, mai ales când lucrează cu copiii. Jignirile, amenințările și altele nu cred ca își au locul în spital.

    • Gogu Răspunde

      Cred ca tu ai lipsit acestui articol fix ca o scobitoare infipta intr-un ochi.Chiar nu era nevoie de tine si de comentariul tau, sa-ti demonstrezi adevarul in cazul tau in zilele urmatoare, nu trebuia sa aduci noroi in acest articol. Medicii din SM nu au terminat la academia comerciala ca probabil tu, ci la Cluj,Targu Mures,Iasi etc. Daca profeseaza in Satu Mare, nu inseamna automat ca sunt incapabili pentru ca nu profeseaza in Cluj, asa cum faci tu aluzie

      • Crăciun Ghiuri Răspunde

        Nimeni nu spune ca nu sunt medici adevarati in oras doar ca sunt prea putini profesionisti. Poti fi dealtfel superprofesionist daca in relatia cu bolnavul te comporti ca un dinosaur.? Mă gândesc că așa vorbește și cu familia proprie acasă, tot ce se poate. Am mai auzit de astfel de cazuri in oras si mare medic dealtfel.

  2. Pacient Răspunde

    Corect! Jignirile nu au ce căuta în spital, cu atât mai mult cu cât e vorba de bolnavi.

  3. profesor Răspunde

    Milioane de oameni își fac datoria și muncesc cinstit și profesionist în această țară. Și lor nu li se dau atenții, bani, mită! Nu-i laudă nimeni! Trebuie să înțelegem o dată pentru totdeauna că medicii, cadrele medicale nu-și fac decât datoria pentru care primesc salarii frumoase. Iar cadrele medicale care se comportă subuman trebuie date afară! Să plece în străinătate să vadă dacă acolo li se va permite un astfel de comportament!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.