PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Haită de câini într-un cartier din Satu Mare. Semnal de alarmă tras de sătmăreni

Haită de câini într-un cartier din municipiul Satu Mare. Imaginile au fost surprinse în această după-masă, duminică, 16 februarie, în cartierul Micro 16, iar sătmărenii trag un semnal de alarmă.

Oamenii se întreabă cum de au ajuns câinii să umble în haite prin cartiere, în condițiile în care Primăria a reușit, în vara anului trecut, încheierea contractului pentru delegarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare.

,,Uite un exemplu de azi (ora 15.00). În Micro 16, la intersecția B-dului Muncii cu Aleea Universului…Ham!”, se arată în textul care însoțește imaginile.

Contractul încheiat între Asociația Freelife și Primăria Municipiului Satu Mare a fost semnat în data de 2 iulie 2019, iar conform contractului încheiat, Asociația FreeLife are în responsabilitate identificarea, înregistrarea, capturarea, transportul, adăpostirea, hrănirea, deparazitarea, vaccinarea și sterilizarea precum și adopția câinilor. Cetățenii municipiului Satu Mare pot sesiza Asociația Freelife la numărul de telefon 0745 521 042.