PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Șoferul ce a lovit mașinile și a fugit, prins. Păgubiții, nemulțumiți: „Nu a fost testat pentru alcool sau substanțe interzise”

A fost găsit vinovatul ce a lovit două mașini în municipiul Satu Mare și a fugit de la locul accidentului. Este vorba despre șoferul unui autoturism BMW, ce, după ce a fugit de la locul accidentului, a abandonat mașina și a luat numerele de înmatriculare. Cu toate acestea, el a fost găsit de polițiști. 

Persoanele păgubite sunt, însă nemulțumite, precizând că li se face o nedreptate.

„A primit o simplă amendă. Vi se pare corect?! Iar cauza accidentului a fost că mașina gri nu a fost parcată corespunzător. Nu a fost testat pentru alcool sau substanțe interzie. Vi se pare corect?! A afirmat că i-am făcut probleme cu părinții și Poliția i-a interzis să vorbească cu noi”, a spus una dintre persoanele păgubite. 

Reamintim că două mașini au fost lovite într-o parcare din municipiul Satu Mare, în cursul zilei de ieri. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, iar persoanele păgubite au apelat atât la Poliție, cât și la internauți pentru găsirea vinovatului.

Incidentul a avut loc pe strada Făgărașului, în jurul orei 17,00.