Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Șoferul ce a lovit mașinile și a fugit, prins. Păgubiții, nemulțumiți: „Nu a fost testat pentru alcool sau substanțe interzise”

A fost găsit vinovatul ce a lovit două mașini în municipiul Satu Mare și a fugit de la locul accidentului. Este vorba despre șoferul unui autoturism BMW, ce, după ce a fugit de la locul accidentului, a abandonat mașina și a luat numerele de înmatriculare. Cu toate acestea, el a fost găsit de polițiști. 

Persoanele păgubite sunt, însă nemulțumite, precizând că li se face o nedreptate.

„A primit o simplă amendă. Vi se pare corect?! Iar cauza accidentului a fost că mașina gri nu a fost parcată corespunzător. Nu a fost testat pentru alcool sau substanțe interzie. Vi se pare corect?! A afirmat că i-am făcut probleme cu părinții și Poliția i-a interzis să vorbească cu noi”, a spus una dintre persoanele păgubite. 

Reamintim că două mașini au fost lovite într-o parcare din municipiul Satu Mare, în cursul zilei de ieri. Șoferul vinovat a fugit de la fața locului, iar persoanele păgubite au apelat atât la Poliție, cât și la internauți pentru găsirea vinovatului.

Incidentul a avut loc pe strada Făgărașului, în jurul orei 17,00.

 

 

6 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    1. Oare de ce nu mă miră marca mașinii vinovate???
    2. Șofer cu astfel de comportament este un pericol public pe șosea. Cine știe cum reacționează la volan dacă nu primește “de îndată” prioritatea “ce i se cuvine”. În astfel de cazuri s-ar cam recomanda cel puțin repetarea testului psihologic. Nu că ar rezolva problema de fond.

    • Unu cu bmw Răspunde

      Nu mașina e problema… Și terminați cu prostiile de genu!!! Nu e vina nimănui ca idiotu a primit educația pe care a primit-o și nici marca în sine ca se găsește câte unu care și-a luat permisul pe castraveți!!

  2. Mihai Răspunde

    Eu sincer nu cred ca cel care era oprit (passatul) a fost sancționat pt asta si ca el a fost scos vinovat! De ce sa mai fie testat conducătorul BMW-ului din moment ce a produs accidentul cu o zi înainte? Nu avea nici o relevanță, legea prevede ca la accidentele cu pagube materiale ai la dispozitie 24 de ore sa anunți politia! Nu ii i-au apărarea deloc celui cu BMW dar asa prevede ,,Codul rutier”

  3. TN Răspunde

    E plin orasul de imbecili precum soferul BMW-ului cu pricina, iar in micro 16 cel putin, e doar o chestiune de timp pana cand un idiot ca asta va omori pe cineva. Fac curse pe Proiectantului, Gellert, Fagarasului si Sanatatii. Credeti ca e vreun gabor sa le dea vreodata o amenda? Nah!

  4. Norick Răspunde

    Mai bine bucurati-va ca nu a fost demonstrat ca e beat. 😛 Asa mai aveti sanse cu asiguratorul… (adevarat ca sanse minime – placutele nu sunt din RO … 🙂 )
    Peace! 🙂

  5. john Răspunde

    Eu nu cred ca cel ce a parcat neregulamentar e vinovat,imposibil.
    Soferii si conducatorii auto trebuie sa faca un singur lucru:sa respecte prevederile OUG 195,care nu spune niciunde ca un autovehicul parcat chiar si neregulamentar poate fi lovit. Parcat neregulamentar:amenda si atat. Vinovat ala ce a provocat accidentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.