PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Tânărul care s-a înfipt în benzinărie a băut 8 beri şi două pahare de pălincă

Tânărul care s-a înfipt cu maşina într-o benzinărie din Carei a condus, fără să deţin permis, sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce a consumat opt beri şi două pahare de pălincă, potrivit jurnaliştilor de la opinidecarei.com.

Maşina implicată în accident era a unui prieten cu care azi noapte a petrecut, iar după ce acesta a adormit, a luat cheile şi a plecat într-o plimbare prin oraş. În momentul producerii accidentului, tânărul tasta un mesaj pe telefonul mobil.

Amintim că un accident spectaculos a avut loc azi noapte la o bezinărie din Carei. Un şofer a intrat cu maşina în clădirea benzinăriei situată la ieşirea spre Oradea, provocând pagube serioase.

Şoferul autoturismului VW Passat a circulat cu viteză excesivă şi se pare că a pierdut controlul volanului. În urma impactului şoferul a dispărut de la faţa locului, fiind căutat de Poliţie.

Poliţiştii suspetează că acesta ar fi fost fie sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, sau nu avea permis de conducere, ori dreptul de a conduce suspendat.

FOTO: Tânărul care s-a înfipt în benzinărie