Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Tânărul care s-a înfipt în benzinărie a băut 8 beri şi două pahare de pălincă

Tânărul care s-a înfipt cu maşina într-o benzinărie din Carei a condus, fără să deţin permis, sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce a consumat opt beri şi două pahare de pălincă, potrivit jurnaliştilor de la opinidecarei.com.

Maşina implicată în accident era a unui prieten cu care azi noapte a petrecut, iar după ce acesta a adormit, a luat cheile şi a plecat într-o plimbare prin oraş. În momentul producerii accidentului, tânărul tasta un mesaj pe telefonul mobil.

Amintim că un accident spectaculos a avut loc azi noapte la o bezinărie din Carei. Un şofer a intrat cu maşina în clădirea benzinăriei situată la ieşirea spre Oradea, provocând pagube serioase.

Şoferul autoturismului VW Passat a circulat cu viteză excesivă şi se pare că a pierdut controlul volanului. În urma impactului şoferul a dispărut de la faţa locului, fiind căutat de Poliţie.

Poliţiştii suspetează că acesta ar fi fost fie sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, sau nu avea permis de conducere, ori dreptul de a conduce suspendat.

FOTO: Tânărul care s-a înfipt în benzinărie

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Dipce bèu io câte un ptic,
    Măi,Dipce bèu io câte un ptic
    Casa mândrii nu io strâc,
    Ba mai tare io râdic,….hai țurai si țurai!!!!
    Supărat omul, supărat şi no nimerit drumul aşè că o luat-o pa mălăini.No amu ce sa faci ca să mai întâmplă de-aiestè!!!Bine ca no pățât nică rău ca dacă pățè ceva,falimenta birtul unde s-o îmbătat. …şi unde urmează să să imbètè câtă vrème a hi fără permis….

  2. H&R Răspunde

    Tubul de bass nu este de vanzare din porbagaj?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.