PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE&FOTO. S-a deschis târgul de nunţi Prime Wedding Expo Satu Mare

S-a deschis târgul de nunţi Prime Wedding Expo Satu Mare. Casa Meşteşugarilor din Satu Mare este plină de cei mai pasionaţi agenţi impllicaţi în derularea unei nunţi fără probleme de cap.

Practic, în Casa Meșteșugarilor și-au instalat standurile o serie de firme care oferă o gamă variată de produse și servicii, expoziția fiind de un profesionalism superior.

De la rochii de mireasă, fotografi și invitații, până la decorațiuni, sonorizare și artificii, se pot găsi toate produsele și serviciile necesare pentru o nuntă cu adevărat de poveste.

Pe lângă oferta impresionantă, organizatorii Prime Wedding Expo v-au pregătit nenumărate promoții și surprize. Sala principală în care are loc evenimentul este decorată în stilul anilor ’90 și găzduiește expozanți care au în portofoliu cele mai noi trenduri în decor, fotografie, videografie, și nu numai.

Și pentru ca tabloul să fie complet, viitorii miri au avut onoarea să fie invitați la un workshop gratuit susținut de Dana Roșu, una dintre cele mai renumite Wedding Planner din România.

La târg găsiți: rochii de mireasă, artificii, fotografi, invitații, videografi, wedding planner, decorațiuni, DJ, sonorizare, torturi, candy bar, photo booth, verighete, cocktail, photo mirror.

Târgul s-a deschis astăzi, dar în special mirii, dar şi cei curioşi, mai au la dispoziţie şi ziua de duminică pentru a vedea ultimele tendinţe în materie de organizarea unui astfel de eveniment.