Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

LIVE&FOTO. S-a deschis târgul de nunţi Prime Wedding Expo Satu Mare

S-a deschis târgul de nunţi Prime Wedding Expo Satu Mare. Casa Meşteşugarilor din Satu Mare este plină de cei mai pasionaţi agenţi impllicaţi în derularea unei nunţi fără probleme de cap.

Practic, în Casa Meșteșugarilor și-au instalat standurile o serie de firme care oferă o gamă variată de produse și servicii, expoziția fiind de un profesionalism superior.

De la rochii de mireasă, fotografi și invitații, până la decorațiuni, sonorizare și artificii, se pot găsi toate produsele și serviciile necesare pentru o nuntă cu adevărat de poveste.

Pe lângă oferta impresionantă, organizatorii Prime Wedding Expo v-au pregătit nenumărate promoții și surprize. Sala principală în care are loc evenimentul este decorată în stilul anilor ’90 și găzduiește expozanți care au în portofoliu cele mai noi trenduri în decor, fotografie, videografie, și nu numai.

Și pentru ca tabloul să fie complet, viitorii miri au avut onoarea să fie invitați la un workshop gratuit susținut de Dana Roșu, una dintre cele mai renumite Wedding Planner din România.

La târg găsiți: rochii de mireasă, artificii, fotografi, invitații, videografi, wedding planner, decorațiuni, DJ, sonorizare, torturi, candy bar, photo booth, verighete, cocktail, photo mirror.

Târgul s-a deschis astăzi, dar în special mirii, dar şi cei curioşi, mai au la dispoziţie şi ziua de duminică pentru a vedea ultimele tendinţe în materie de organizarea unui astfel de eveniment.

4 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Nu e cineva care sa invete mirii cum sa plateasca ratele si facturile in viata fara sa se certe si sa se desparta ? Cineva care sa le spuna despre greutatile ca ii asteapta ? 6 din 10 divorteaza ….pacat

  2. Cetatean Răspunde

    În acest caz la următorul târg de nunții trebuie să-și prezinte oferta și psihologii! Consiliere pre și post maritală…

  3. don juan Răspunde

    Vrea sa o spun si pe a mea. Nu am fost in viata mea la o nunta(cu exceptia parintilor mei,mama era gravida),care fie vorba tot impreuna sunt de peste 40 de ani.Eu urasc teatru ce se afla in spatele unei nunti din zilele noastre..o adevarata comedie ,cheltuieli aiurea,falsitate intre invitati,si cel mai grav ca majoritatea cuplurilor nu is pe viata. Sa stiti ca doar fotograful,organizatorul si florarul are de castigat.Poate daca ar mai fi, as merge la o nunta ca alor mei,facuta in ograda in cort.Poate asta e secretul mariajului,cortul ?

  4. Popica Răspunde

    Site care te plateste sa rezolvi chestionare
    Inscrie-te aici https://bit.ly/378Omua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.