PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mobilizarea sătmărenilor a dat roade! Premiu important pentru Mirela Molnar, mentorul tinerilor de la Asociația Stea

Mobilizarea sătmărenilor a dat roade! Sătmărenii s-au mobilizat remarcabil în ultimele zile și au votat-o masiv pe Mirela Molnar, sătmăreanca ce era în cursă pentru premiul ,,Asistentul social din domeniul incluziunii sociale/economie socială”. Votul s-a încheiat astăzi, 24 februarie, iar mentorul tinerilor de la Asociația Stea s-a clasat pe primul loc.

Astfel, în data de 17 martie, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, eveniment ce se va desfășura la București, sătmăreanca va primi premiul ,,Asistentul social din domeniul incluziunii sociale/economie socială”. De menționat că lupta pentru acest premiu a fost una strânsă, Mirela Molnar reușind să se impună la doar 5 voturi diferență.

,,Mirela este un profesionist adevărat, care conduce pașii tinerilor și adulților de la Asociația Stea pe drumul spre incluziune socială prin muncă. Ea și-a descoperit vocația în munca de asistență socială pe care o face cu multă pasiune, iar rezultatele se văd în foștii beneficiari de servicii sociale care azi sunt angajați cu normă întreagă și au o viață complet schimbată”, spun reprezentanții Asociației Stea Satu Mare.