Ultima actualizare: azi, 11:11

Locale

Mobilizarea sătmărenilor a dat roade! Premiu important pentru Mirela Molnar, mentorul tinerilor de la Asociația Stea

Mobilizarea sătmărenilor a dat roade! Sătmărenii s-au mobilizat remarcabil în ultimele zile și au votat-o masiv pe Mirela Molnar, sătmăreanca ce era în cursă pentru premiul ,,Asistentul social din domeniul incluziunii sociale/economie socială”. Votul s-a încheiat astăzi, 24 februarie, iar mentorul tinerilor de la Asociația Stea s-a clasat pe primul loc.

Astfel, în data de 17 martie, în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, eveniment ce se va desfășura la București, sătmăreanca va primi premiul ,,Asistentul social din domeniul incluziunii sociale/economie socială”. De menționat că lupta pentru acest premiu a fost una strânsă, Mirela Molnar reușind să se impună la doar 5 voturi diferență.

,,Mirela este un profesionist adevărat, care conduce pașii tinerilor și adulților de la Asociația Stea pe drumul spre incluziune socială prin muncă. Ea și-a descoperit vocația în munca de asistență socială pe care o face cu multă pasiune, iar rezultatele se văd în foștii beneficiari de servicii sociale care azi sunt angajați cu normă întreagă și au o viață complet schimbată”, spun reprezentanții Asociației Stea Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. ... Răspunde

    Am și eu o întrebare. Câți copii îndrumați de Asociație au luat parte în acest weekend la campionatul județean de șah rezervat copiilor sub 14 ani? Sau cursurile de șah nu pentru asta se țin până la urmă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.