PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Polițistul anchetat de procurori s-ar fi masturbat și la un alt mall, tot în Cluj

Polițistul anchetat de procurori s-ar fi masturbat și la un alt mall, tot în Cluj-Napoca, informează Portal CJ, citând stiridecluj.ro. Polițistul din Satu Mare, prins că s-a masturbat într-o cabină de probă a magazinului Bershka, din Iulius Mall Cluj, ar fi făcut același lucru și la Bershka, în Vivo Cluj.

Unul dintre agenții de pază de la Bershka, din Iulius Mall Cluj, a povestit ce s-a întâmplat în 12 februarie și a declarat că subcomisarul din Satu Mare ar fi făcut asta și în trecut, dar a fost ”iertat” pentru că ar fi folosit legitimația de polițist. În plus, se știa că se masturbează și în magazinul din Vivo Cluj.

”La cabina de probă a lăsat ușa întredeschisă și au văzut clienții ce făcea și ne-au anunțat. A mai fost pe aici și a făcut exact același lucru, dar atunci era șef o doamnă, care l-a lăsat să plece. A spus și atunci că este polițist. Acum, este șef un domn care nu a mai acceptat situația și a chemat poliția. După ce l-am scos din cabină, în 12 februarie, unui coleg i-a pus mâna în gât și i-a rupt cravata”, a spus agentul de pază de la Bershka.

Acesta a spus că se știe că făcea același lucru și în Vivo Cluj, tot la Bershka, și, culmea, de fiecare dată în aceeași cabină.