Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

Polițistul anchetat de procurori s-ar fi masturbat și la un alt mall, tot în Cluj

Polițistul anchetat de procurori s-ar fi masturbat și la un alt mall, tot în Cluj-Napoca, informează Portal CJ, citând stiridecluj.ro. Polițistul din Satu Mare, prins că s-a masturbat într-o cabină de probă a magazinului Bershka, din Iulius Mall Cluj, ar fi făcut același lucru și la Bershka, în Vivo Cluj.

Unul dintre agenții de pază de la Bershka, din Iulius Mall Cluj, a povestit ce s-a întâmplat în 12 februarie și a declarat că subcomisarul din Satu Mare ar fi făcut asta și în trecut, dar a fost ”iertat” pentru că ar fi folosit legitimația de polițist. În plus, se știa că se masturbează și în magazinul din Vivo Cluj.

”La cabina de probă a lăsat ușa întredeschisă și au văzut clienții ce făcea și ne-au anunțat. A mai fost pe aici și a făcut exact același lucru, dar atunci era șef o doamnă, care l-a lăsat să plece. A spus și atunci că este polițist. Acum, este șef un domn care nu a mai acceptat situația și a chemat poliția. După ce l-am scos din cabină, în 12 februarie, unui coleg i-a pus mâna în gât și i-a rupt cravata”, a spus agentul de pază de la Bershka.

Acesta a spus că se știe că făcea același lucru și în Vivo Cluj, tot la Bershka, și, culmea, de fiecare dată în aceeași cabină.

5 comentarii

  1. opk Răspunde

    Rezolvare:
    Click aici pentru a scapa de stresul din cabina de proba
    CLICK

  2. jack Răspunde

    Destul,e fain sa citesti un articol..dar deja se ajunge la un miniserial despre un labagiu.
    E ca si gluma,prea lungita devine sacaitoare.

  3. y Răspunde

    Stimată redacție. Mie mi-ar fi rușine deja. Chiar nu aveți subiecte? V-ați otevizat clar! Apropo, nu știți ceva de Elodia????

  4. cityzen Răspunde

    Ce să facă și el săracu, dacă era fun Bershka și l-au acolo apucat poftele sexuale, poate că are o viață sexuală dezastruoasă și este frustrat și trebuie să și-o îmbunătățească, că să nu se îmbolnăvească de prostată, a făcut și el o masturbare sănătoasă, nimic aberant.
    Mă întreb cum oare l-au văzut, înseamnă că în cabinele de probă suntem toți monitorizați cu camere video ascunse. ll sfătuiesc pe cel în cauză ca să-i dea în judecată pentru violarea vieții private, pentru că nu există nicio regulă care să interzică ca în camera de probă să nu te masturbezi!!!!!!!!
    Apropo sunt și femei care se masturbează în cabinele de probă sau la salonul de bronzare și nu le trage nimeni la răspundere, așa că până la urmă a fost doar un act intim nevinovat, necesar pentru sănătatea sa!!!!!1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.