PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Gabriel Leș, reacție dură la adresa PNL: ,,Noaptea minții”

Senatorul sătmărean Gabriel Leș a comentat în termeni duri, într-o postare pe Facebook, comportamentul celor de la PNL, precum și măsurile luate de liberali. De asemenea, acesta a taxat demisia ministrului Victor Costache.

,,Când credeam că PNL și-a atins limita de incompetență, iată-ne în fața unei noi situații care provoacă indignare. PNL refuză să voteze inițiativa ce prevede ca legislativul să poată funcționa utilizând platforma electronică de vot, cu acces online.

Măsurile minimale de profilaxie, dar mai ales prevederile ordonanței militare nu permit reunirea camerelor în ședințe de plen. Astfel Partidul Național Liberal blochează activitatea de legiferare într-un moment critic. Noaptea minții”, a declarat Gabriel Leș.

Senatorul sătmărean a avut o reacție dură după ce Victor Costache și-a dat demisia din funcția de ministru al Sănătății: ,,Să pleci acum din funcție, în momente atât de dificile pentru români și România, asta înseamnă să fii trădător de țară. Dacă premierul i-a cerut acest lucru, e valabil pentru amândoi!”, a mai spus Leș.