Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Gabriel Leș, reacție dură la adresa PNL: ,,Noaptea minții”

Senatorul sătmărean Gabriel Leș a comentat în termeni duri, într-o postare pe Facebook, comportamentul celor de la PNL, precum și măsurile luate de liberali. De asemenea, acesta a taxat demisia ministrului Victor Costache.

,,Când credeam că PNL și-a atins limita de incompetență, iată-ne în fața unei noi situații care provoacă indignare. PNL refuză să voteze inițiativa ce prevede ca legislativul să poată funcționa utilizând platforma electronică de vot, cu acces online.

Măsurile minimale de profilaxie, dar mai ales prevederile ordonanței militare nu permit reunirea camerelor în ședințe de plen. Astfel Partidul Național Liberal blochează activitatea de legiferare într-un moment critic. Noaptea minții”, a declarat Gabriel Leș.

Senatorul sătmărean a avut o reacție dură după ce Victor Costache și-a dat demisia din funcția de ministru al Sănătății: ,,Să pleci acum din funcție, în momente atât de dificile pentru români și România, asta înseamnă să fii trădător de țară. Dacă premierul i-a cerut acest lucru, e valabil pentru amândoi!”, a mai spus Leș.

17 comentarii

  1. augustin Răspunde

    Da domnule LES DECLARATIILE DVS. SUNT DE NOAPTEA MINTII.8spitale regionale +unul republican realizat.Avem 10000de paturi la dispozitie.Omul dvs.domnul Raed a declarat ca psd-ul nu a fost de acord cu , completarea stocurilor adica mai pe romaneste ne-ati lasat in fundul gol.Tadatori de tara pentru ca de pe o zi pe alta fara sa sufere sanatatea a plecat un ministru si a venit unul mai bun.La pnl nu se tin toti incompetentii si analfabetii.Pe Adriana Cotel 35 ani a-ti plimbat-o de la Agentia medicamentului la Casa de asigurari de sanatate(16milioane de asigurati),apoi la Fundei ca manager.A-ti umilit elita medicala a tari.Am gasit o recenta declaratie a dvs pe portal:””reteta dezastrului PSD :promovarea in functii cheie a unor personaje controversate”.Ce tupeu si nesimtire poate avea doamna Dancila sa critice dupa dezastrul lasat.Nu am investit, Institutul Cantacuzino la pamant, visteria goala dupa 8ani de guvernare.Si in anul lui Ciolos l-ati avut pe Dancu vicepremier.Deocamdata atat.Istoc Augustin

  2. Ardeleanul Răspunde

    Pocait spurcat ar trebui nici sa scoti capul afara de rusine

  3. 😁😁 Răspunde

    Saracul Les

    Voi ce ati facut in ani cind ati fost la putere.?? Nimic in afara de minciuni si ati furat cit nu se poate. Mai bine uita-te la Voi inainte sa te iei de celalalti!

  4. Leș = cadavru Răspunde

    Puscariasul si-a ales proasta … mai apoi proasta si-a ales prostii … din ce ca*at de guvern ai facut parte domnule cadavru ?

  5. Gheorghe Răspunde

    Rău ai ajuns Gabi.Jos de tot.Trăgeam nadejde ca a mai rămas ceva bun în tine dar cu regret văd ca nu.Deci tu ca și credincios care zice ca-l cunoaște pe Dumnezeu,vii acuma când oamenii au nevoie de încurajare, de alinare de cineva ,,care sa stea în spartura”deci vii cu astfel de cuvinte.
    Politica ti-a întunecat mintea și tu crezi ca ești pe drumul cel bun,te crezi lumina orbilor,te crezi călăuză oamenilor!!!Știi ca prostul dacă tace trece drept om deștept?
    Mi-e mila de tine,sincer te compătimesc. Alegerea este a ta,tu ai vrut sa devii ceea ce esti!

  6. cetatean Răspunde

    Govorache spagarache n-are nici o reactie ? O donatie din atatea combinatii,ceva, ceva ,nimic , nimic :)))

  7. Neumann Răspunde

    Măi pocăit cretin, te sfatuiesc să-I scrii o scrisoare-cerere tovarășului tău Kim Jong-un din Coreea de Nord, în care să-I ceri azil politic acolo și “exportă-te” cu cretinătatea și tâmpenia ta cu tot acolo deoarece acolo te potrivești de minune. Însă ai grijă dacă te primește, să nu “vomiți” în continuare și acolo prostiile și tâmpeniile din capul tău tembel, căci ăla o să-ți tragă un glonț în cap.

  8. Profesor Răspunde

    Domnule Gabi, nu țineți cont de toate răutățile! Propuneți o lege ca oamenii care au stagiul maxim de cotizare să se poată pensiona, dacă vor. Așa vor rămâne libere multe locuri de muncă, și pentru tinerii care nu-și găsesc de lucru. Economia țării trebuie să se refacă după această dramă.

    • gege Răspunde

      Ma Profesor: Propuneți o lege ca oamenii care au stagiul militar sa se poata exprima, daca vor.
      Les nu are asa ceva, Les sa nu se poata exprima nici daca vrea. Zevzeci pesedisti…

  9. Gheorghe Răspunde

    Da profesor. …ca bine zici,pe de-o parte Dar despre faptul ca patronii oferă salarii de mizerie pentru tineri,ce spui?Vai și amar,tinerii sătmăreni care termina facultatile nu reușesc sa găsească de lucru în satmar și se duc în alte orașe(Cluj, Oradea) unde plătesc 130….180 de euro pentru o amarâta de camera în chirie și muncesc pentru 2300…2700.lei net….mizerie românească pastorita și de acest psd ist. ..leş!

  10. y Răspunde

    După faza cu avioanele F16 care nu au reușit să decoleze la parada militară din cauza frigului (erau minus 1-2 grade cred) de 1 Decembrie 2018 mie mi-ar fi rușine să mai ies în spațiul public. Râdeau și curcile de noi. Să înțeleg de aici că avem aviație doar pe timp de vară? Este jenant. Și am zis doar o “realizare” din mandatul domnului sinistru.

    • Raul Răspunde

      Intrebi pentru un prieten?

      • y Răspunde

        Nu. Este doar o constatare. Individul ăsta nu pricepe că toată situația din țară, nu numai cea din sănătate, se datorează promovării și menținerii în funcție a non-valorilor. Vezi și cazul Ioana Bran. Iar acum se găsește și el să dea cu părerea! Nu avem nevoie de părerea acestui individ! A făcut destul rău țării.
        PS. Dacă aș fi sado-masochist aș repune în funcție fostul guvern în frunte cu peroxata agramată Veoo. Sunt curios ce ar face! Aoleu! Fără ăștia ne va merge mai bine, vă spun eu! În categoria asta intră și marele Cazma, Ștef, Petric, Coica etc. Apropo Coica nimic în această perioadă? Întreb pentru un prieten. Nu vrea să ne explice ce și cum cu virusul în calitate de specialist?

  11. Manea Mănescu Răspunde

    Gabi , circula pe retele un clip cu stirile Pro TV din 13/03/2019 . OMS anunta aparitia si raspandirea iminenta a unui virus de gripa foarte periculos pentru care inca nu exista vaccin sau tratament eficace cunoscut . Ce ati facut voi ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  12. Liliana Răspunde

    Cum mai poti comenta tocmai tu care impreuna cu partidul tau ati dus tara de ripa?
    Cu sleahta voastra de prosti si agramati. Ce se poate face cind ati devalizat tot ce se putea? Tocmai tu ministru apararii fara sa fii facut armata, fara sa ai habar ce se intimpla acolo? Ascude-te si TACI!

  13. Simplu om Răspunde

    Du-te dracului
    Uitate la tine prima data …..esti tare ca femeia la telefon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.